minikane21 kizlar 23 haftalık gebeyim. 2 gün önce idrar testi verdim temiz çıktı. Ama idrarda koku var imom multi vitamin , progestan, magnezyum kullanıyorum. onlar yaparmı sizce? yediklerim aynı suyuda cok içerim. koku beni endişelendirdi …
prensesimveannesi minikane21 troit ilacı, kan ilacı, magnezyum kullanıyorum benimde hem idrarım hem ayıptır söylemesi kusura bakmayın büyük tuvaletim çok kötü kokuyor doktorum çok normal ilaçlardan dedi 🤷🏼♀️
Burcaak Yapmaz mı hiç 😪 bende zaten miğde bulantım var folic asidi zorla içiyorum vitaminlerle beraber iğrenç kokuyor ilaç zor yutuyorum idrar da resmen ilacım gibi oluyor çok su içmezsem daha da fazla oluyor bol su içip atmaya bakın
minikane21 Burcaak imom içerken bende çok zorlaniyorum balık yağı olduğu için çok kokuyor. Aman kötü bisey olmasında kokuya raziyim
minikane21 prensesimveannesi demir.ilaci diski hem siyah yapiyo hem kokusu kötü oluyo özellikle decavit bende çok yan etki yaptı. Şimdi imom kullanıyorum ama oda sanırım idrarda koku yapıyor