muberray Saat 4 den beri sürekli 20 dk br ağrı gaz sancısı gibi tuvaletten cikamiom ve yatamıyorum yatınca başlıyor yine sanki tuvaletim varmış gibi ama tuvalete gidince hic bisey yapamıyorum biraz daha bekleyip hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Omerhatice muberray sanciniz böyle düzenli devam ederse 5 dakikaya düşünce gidin belki doğum başlıyordur.. Rabbım hayırlı doğum nasip eylesin 🤲
muberray Ysmmmnn kızımdan böyle oldu ilk zaman hemen gittim canımı çıkarmışlardi simdi evde bekliyorum ama tuvaletten cikamiom
muberray Omerhatice Amin inşallah biraz yuruyecegim simdi yatamıyorum ayakta olursam.rahat ediyorum bende anlamadım
sedaela muberray duşa girin bakalım geçecek mi devam mı edecek benim beş dakikada bir 20 saniye süren sancılarım olmuştu, doğum başladı dedim duşa girdim hazırlanmak için, duştan çıkınca bıçak gibi kesilmişti
Ciciannecik Bende de 4 ten beri düzenli sancılar oluyor . Bebek sertleşincre bi agrı kasıklara ve makata doğru yayılıyor uyumamı bile engelledi o derece . İlk kızımda da böyle başlamıştı . Sanırım Dogum başlıyor.