Busraefe18 Erkek cocuk icin sünnet kac yaş olmalı sizce bide hangi hastane Anadolu yakası yazabilirmi
Akoalalover Busraefe18 Valla ben ne kadar erken o kadar iyi taraftarıyım. Doğumdan hemen sonra bi sıkıntısı yoksa hastaneden çıkmadan bile yaptırılabilir bence. 6. Ayı dolmadan yani hareketlenmeden yaptırmak en iyisi hem çabuk iyileşiyor hem hatırlamıyor. Ben oğlumu 2-3 aylıkken yaptırdım aşırı da rahat ettim🌸
Omerhatice Busraefe18 ben 2 buçuk aylıkken yaptırdım ogluma.. 14 aylikkendd sünnet mevlidunu yaptirdik.. ☺
Gizmom Busraefe18 2 yasına kdr yapılmalı, eger yapılmazsa 7ye kdr beklenmeli 7den sonra yapılmalıymış psikolojik olarak 2 yakınımdan bu şekilde duydum
busra1997alpaslan2021 Busraefe18 bnde yani eşim diyor emeklemeden yaptıralım ins. Kolik bir bebek olmaz amin cümlemize 2 3 olabilir
aysekmral Busraefe18 bir an önce aradan çıkarın bence bende 15 gün önce yaptırdım oğlumu 2 yaşında şu an 4 günde toparladi cok şükür şimdi ikinciye hamıleyım onu göbeği düşmeden yaptırmayı düşünyorum.
Nurcanatila6 Busraefe18 ablamın çocuk 3 yaşında daha 30 günlükken fitiktan ameliyat oldu ablan da yapilcakken sünnette yaptıralım dedi doktoru yapmadı ben önermiyorum insanların organları şekil değiştirebiliyor şimdi çok erken dedi yapmadı
ayazmomy aysekmral dikişsiz klipsli araştırın deriiimm, Lazer değil, lazer önerilmiyo biliyorum ki. 1 günde düzeliyor, 1 buçuk yaşında çok hareketli cidden ultra hareketli bir oğlum olmasına rağmen çok rahat ettik çok
Sevilss Nurcanatila6 aynen son zamanlarda erken sünnet yapmıyor doktorlar sonra şekil bozukluğu oluyor diyorlar bende sordum öyle dedi cocuk cerrahı önermiyoruz artık erken sünnet dedi aceleniz ne bence sağlık sorunu olmadıktan sonra saçma ya ne gerek var ben karşıyım aslında insanlara fikri sorulmadan yapılan bir şey
ayazmomy Busraefe18 oğlum 1 buçuk yaşında oldu keşke daha erken olsa daha rahat ederdik söyle 3 4 aylıkken felan. Dikişsiz klipsli yaptırdım ben (lazer değil, öneriliyor) çok rahat ettik sadece ilk gün zordu 2. gün düzeldi diyebilirim coooook ultra hareketli olmasına rağmen
Omerhatice Serifedefne bi bilgim yok devlet hastaneleri hakkında ben doğum yaptığım hastanede yaptirmistim özeldi orası.. ama devlette yapar sizin isteğinize bağlı sonuçta