Sedaaaa2 Aleynaaa123 valla ben 13 haftama kadar berbat iştahsızdım kusma mide bulantısı vs ama şu üç gündür bi yerıne geldi aman tanrım didim valla yiyom ha bire
Aysobaciniz Aleynaaa123 ben 25. Haftama kadar hep iştahsızdım, kusma bulantı derken yarısını öyle geçirdim sonra biraz biraz azaldı
GoncaClk Aleynaaa123 Bende 15. Haftamdayim hiç iştahım yok ne yemek yapasim oluyor ne yiyesim çok zorlanıyorum ne zaman açılacak bu iştah dört gözle bekliyorum🙄 ilk zamanlar kusma da vardı smdi çok nadir var
Bsrahb Aleynaaa123 benim 13. Haftalara kadar baya açılmıştı sanki hemen acıkıyorsun son iki haftadır yemesemde olur hissi var korkuyorum bişi oldu diye niye acıkmıyorum diye😞
Aleynaaa123 Sedaaaa2 bende kusma yok ama yemek yerken tiksiniyorum zamanla geçici bisey herhalde teşekkürler cevap icin🙂
Sedaaaa2 Aleynaaa123 tiksinme normal ya genelde başkasının yaptıgı daha tatlı gelıyor yıyorsnz kendı yaptgınızı yiyemıyorsnz
Aysobaciniz Aleynaaa123 😂 benim aşırı değil normal lakin sonrası sıkıntı yiyip yiyip kilo alıyorlar 🤭 sonrada gebelik şekeri ortaya çıkıyor
Aleynaaa123 GoncaClk bende evde yemek yapasım yok hep uyku halindeyim anneme gidiyorum yemek yemeğe 🙈
GoncaClk Aleynaaa123 Aynen tüm gün yatış bende 😂 ah ne şanslısınız ben ailemden uzaktayım yoksa bende aynısını yapardım🙄
Aleynaaa123 Aysobaciniz evet çok doğru dengeli beslenmek önemli kilolu bebek degil sağlıklı ve haftasında doğan bebek olsun bebeklerimiz 🙏🏼
Aleynaaa123 Bsrahb evet bendede oluyor o daha hissetmedik hareketlerini ondan hemen birseyde yokmuş gibi geliyor