Yavasi burun ameliyatı oldum genel anestezi ile çok zor ağrılıydı, apandisit ameliyatı oldum genel anesteziyle ameliyat öncesi gece ateş ağrı kusma hastanede gece sabaha varmadı bir türlü. normal de iki günde hastaneden çıkılır ayağa kalkılır enfeksiyon kaptı yaram 10 günden fazla sürdü hastaneden çıkamadık biraz daha devam etse ikinciye ameliyata alacaklardı çok zor ağrılı bir süreçti, araba çarptı, kafam yarıldı 12 dikiş var dikiş atarken uyutmadilar canlı canlı gözümden yaş aktı acısı çöktü içime, 3 tane gömük 20 li diş aldırdım 2 tanesi çene kemiğinin gömülmüş doktor bile terledi bunaldı 50 dakikadan fazla sürdü yaparken de sonrası da ağrısı şişlik çok zordu. Endoskopiye girdim tamamen uyutulup yapılacaktı uyumuştum ilaç yetersiz gelmiş kaçıncı dakikasında bilmiyorum bir uyandım ellerimi kollarımı tuttular çırpındım kurbanlık koyun gibi korkunç bir şeydi. Daha birçok çeşitli ağrı sıkıntı kaza bela yaşadım doğum sancısı ile kıyas ettiğim de doğum sancısını hicbiriyle bir tutamıyorum bambaşka değişik bir şey.