DilarArslan Arkadaşlar progestan kullananlarınız vardır illa ki aranızda. Ben ilk gebeliğimde kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi de 5 haftalık hamileyim şu an için bir sıkıntı yok çok şükür 🙏🏻 Doktorum progestan yazdı vajinal yolla günde 3 tane. Sizde de böyle olmuş muydu korkuyorum biraz 😕
lutfiyeozkan DilarArslan aay bende aynı şekilde kimyasal gebelik yaşadım ve şu an 5 haftalık hamişim 😍😍😍 banada yazdı progestan günde 2 defa ağızdan alıyorum
Aysehatun DilarArslan ben kahverengi lekenmem dolayisiyla 5.haftamda. 13.haftama dek kullandim cok sukur gecti simdi 25.haftadayiz seninde Allahin izniyle bisey olmaz zaman gecer 🙏🏼
ZnznNazlican DilarArslan cnm bn gunde saati saatine aliorum 3 tane sabah 8 oglen 4 gece 12 de aliorum vajinal yoldan
DilarArslan lutfiyeozkan yaaaa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🦋🙏🏻 Sanırım bazılarına oral bazılarına vajinal yolla aldırıyorlarmış benimki onu tercih etti
fatMaff38 DilarArslan Cok cok haklisin insan tabiki tedirgin olur. Benim de dusuk riskim var şimdi gunde 2 defa agizdan alıyorum. Çok zor bi durum Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
zgeGen DilarArslan korkmanı gerektircek bişey yok ben 10. Haftadayım sabah akşam vajinal yoldan kullancan dedi en başından beri kullanıyorum hiç sıkıntı görmedim bebeği desteklermiş o ilaç düşmemesi tutunması için
Hmsregmze DilarArslan Ben de 3 tane kimyasal gebelik ve bir tane düşük yaşamıştım. Suan 7 haftalığız cok sukur. Doktorum önlem amaçlı bana da verdi. Sabah akşam vajinal olarak uyguluyorum. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤗
Asia DilarArslan ben de kullanmıştım 6.aya kadar şuanda 39haftaligiz.hic merak etmeyin dikkatlice kullanım ilaç alınca hemen kalkmayın yarim saat uzanın ilaç akmasin