Mercimegimbenim Kızlar şu https://resmim.net/i/xRNEK tarak setinden alan var mı? Fırçası aşırı kötü kokuyor, siz aldıysanız sizinkiler de böyle mi kokuyor açın bakın bi Allah aşkına ya 😂 keçi gibi kokuyor resmen. Nasıl geçer mi ? Yıkadım geçmedi.
deryadeniz93 Mercimegimbenim doğal bi koku olarak görmeye çalış o zaman birşey olmaz 😁Başka tarak kullanma sakın. Hepsi böyle. Çocuğun sağlığı için en uygun olan bunlar 👍🏻
Mercimegimbenim BusraUras 😂 kız bakayım dedim elime geçti kokusu bende bebek şampuanı ile yıkadım kurudu hala aynı 😂 bu çocuğumun kafasınada geçer 🤮
BusraUras Mercimegimbenim korkma 😅🤣 geçmiyor yıkama o hassas dokusunu kaybettirirsin bu sefer tararken çocuğunun kafası acır allah muhafaza 😔
Mercimegimbenim BusraUras vallahi benim koku takıntım var 😂 elime geçince şok oldum. Umarım geçmez yoksa kullanmam onu, gerçekten leş gibi kokuyor. Acaba bütün doğal fırçalar aynı mı ? Yok ya sertleşmedi minik şampuan ile yıkadım.
BusraUras Mercimegimbenim evet bütün doğal fırçalar aynı bende de babyjem in var o da leş gibi kokuyor o yüzden koklamıyorum 🤣 bak bu da bir çözüm 🤣
Mercimegimbenim BusraUras haklısın ben aldığım her şeyi koklarım takıntı olmuş artık. Ev de yumuşatıcılar Çifter Çifter, 😂 oda kokuları vs. Çok önem veririm temiz kokmasına.
Mercimegimbenim Cgdeem7 bana çok kötü koktu 😂 keçi gibi işte sen düşün. Doğal olduğu İçin kokuyormuş.
Mercimegimbenim deryadeniz93 ya tarak koksun varsın koklamam da 😂 çocuğuma geçmesin yeter. Hahaha o kadar araştırdım aldım, doğal olsun bilindik olsun diye 😊