rumeysatok Ben 3 sene sonra unuttum bir cesaretle yaptım bakalım😂😂 İnşallah bir 3 sene sonra daha unutmam 😂
Kaç çocuk düşünüyorsunuz😂
Alyaesmaa sağ salim kızımı kucağıma alayım 🙏🏻Sonra belki bi tane daha yaparız ama emin değilim yapmayadabilirm çalışıyorum zor oluyor ve gerçekten zormuş bir yıl rahat hareket edememek ustediğini yiyememek rahatça spor yapamamak sigara içememek böyle gider ucu😅..ama bilemem arka arkaya da yapmak mantıklı tam vücud alışmışken kafalar çok karışık bu konuda benim
Alyaesmaa iyi yapmışsınız gerçekten çocuk açısından da iyi bişey diye düşünüyorum ben maddi açıdan düşünürsem aslında tek kalması en güzeli ama çocuğun psikolojisi açısından bence ikinci olmalı. Hem ben kendimde istiyorum ins
merakliblog maşallah🧿🧿🧿
Ayseee4238 Evet inşallah😊
Alyaesmaa amin Allah bütün hamileleri sağlıkla hayırlısıyla bebişlerine kavuştursun inşallah
Alyaesmaa kadın olmak zor vala🤣🤣 hamilelik yoruyor insanı tam zayıflamşsn hap tekrar hamilesin..rabbim nasip etsin🙏🏻Ama kadın olmak cidden zor
Alyaesmaa ben hiç unutamazmışım gibi şu anda kendimi inşallah doğumum anormalin dışında güzel olurda tesellim olur belki diye avutuyorum ama onda da yıkılırsam 1 tane de bırakırmışım gibi geliyor ben hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim 🤣🤣🤣
Alyaesmaa istiyoruz ama dünya nereye gidiyor çocuklarımızı nasıl bi hayat bekliyor çok kaygılıyızz
merakliblog aminn inşallah
deryadeniz93 Güzel günler görürler inşallahh😕