Emine5252 Arkadaşlar 4 ay önce 13.haftalik.dusuk.yaptim.simdi.bel.agrim var ve çok korkuyorum lütfen yardımcı olun
sehrengiz_8 Emine5252 bel ağrısı nasıl bir ağrı canım o haftalardan itibaren benim de bel ağrım var ama dayanılmayacak kadar şiddetli değil eğer korkuyorsanız bir doktora gitmekte fayda var alınabilecek önlemler varsa alınır.
yikikamazonlu Emine5252 kanama yoksa korkulacak bi şey yok. Rahim şeklinden kaynaklanıyor olabilir bel ağrın. Uzanmaya çalış dinlen
Emine5252 2 geceden beri oluyor başladığı zaman da en.az 2 saat sürüyor.😪😪 sadece belim de var agri.yarin.12 haftalik.oluyorum.bel agrisi.icin biraz erken gibi mi onu da bilmiyorum.:(
Emine5252 yikikamazonlu çok tsk.ederim kanamam yok şükür ama 4 ay.once 14 haftalik bir.kaybim var onda da bel agrisi.ile.vurmustu.ama.hemen.kanamam baslamisti Suanda kanama yok ama.bel.agrim çok
yikikamazonlu Emine5252 benim rahmim ters olduğu için ciddi bel ağrıları çekiyordum. Bebekle alakası yok dedi doktor. Ya da bebeğin yerleşme ağrısı olabilir dedi. Kötü şeyler düşünmemeye çalış güzel düşün güzel olsun :)