Kaderburr Kızlar bebisiniz kaç haftalık, haraketlerini nasıl hissediyorsunuz? 21+3 olduk ama hissedemiyorum daha 😏
Pinkdreambaby Kaderburr ben 17+0 da hissetmeye başladım şimdi 21+3 olduk maşallah daha net hissetmeye başladım tekmeleri bile belli artık miniğimin ☺️
Damladuaa Kaderburr ilk gebeliginse hissetmemen normal cnm 35+2 haftalığım hareketleri çok canımı yakıyoo😀💕🙏💕
busrasahinn Fatossgnydn bende 14 de hissetmeye başladım 28+1 im şimdi ne güzel duygu onu orda hissetmek 😍
Arenn 17+2de hissetmeye basladim ani gelen tekmelerle suan 18+5im kipir kipir minigim 🙏sukurler olsun rabbim herkese nasip etsin insallah
Fatossgnydn Kaderburr ilk gebeliğim. İlk gebeliği olanlar geç hisseder diyolar ama ben nedense erken hissettim
Arenn Kaderburr ilk gebeligim canim endiselenme 22 e kadar normal hissetmemen canim ins en kisa zamanda hissedersin
Papatyali 17de ilk kez hissetmiştim gittikçe sıklaştı 21+1iz bugun gün içinde baya kıpır kıpırdı ❤️😍😇
busrasahinn Fatossgnydn aynen hele benimki tam heyecanla bişey anlatcam bir başlıyo içimde dönmeye dikkatim dağılıyo anlatamıyorum 😂😂😂
Pamukdeniz Kaderburr 16. Haftada kelebek gibiydi 27. Haftadayız teyzesi maşallah hiç durmuyoruz 😍😍😍 acele etmeyin 20. Haftadan sonra netleşiyor minnak tekmeler 😍
Elifserkan 3. Bebeğim 19 haftalığız 1 haftadır hissetmeye başladım ama benim oğlan çok hareketli ultrason da doktorlar hep çok hareketli diyolar :)