Nesossssss Gamze1313 benim de 6. Haftada başladı 8-9 da pik yaptı. Bulantı hamileliğin sağlıklı olduğunun en önemli göstergesi. Bol bol su için Allah yardımcınız olsun 🤲
Ozlemclr Gamze1313 Bende senin gibi 6+0 perişanım yemek yiyemiyorum midem fena özellikle sabhlari kusma da oluyor sabah olsun istemiyorum 😭
Ozlemclr Gamze1313 Bugün doktora gittim prilam diye bı bulantı ilacı önerdi iyi gelir dedi ama almadım daha
Gamze1313 Nesossssss Dün haataneye gittim kese var dedi bebek yok dedi 10 gün sonra gel dedi bana ama bulantılarım var şimdi işte bakalım ne olucak inss hayirlisj ile sonuçlanır çok sağolun kızlar 😊
Nesossssss Gamze1313 bazen bebek geç görünebiliyor normal. Bulantıların varsa bebekte vardır evvelallah hiç korkma. Ben boş gebelik yaşadım 12. Haftaya kadar midem bir kere bile bulanmamıştı. Şimdi 20. Haftadayız hala bulantı hapı içiyorum 🙈
Gamze1313 Nesossssss Bnde kızimda içmiştim bulantı hapını ama bana fayda etmemişti o inşallah canım inss bakalım hayırlısı ile alırız inss
Mucizecim Nesossssss Benim ikinci hamileligim ilkinde hic bulantim olmadi suan 9 haftalık olacsm bunda da hiç bulantı yok cok şükür ilk bebrgim de gayet sağlıklı dogdu Buda suan sağlıklı coj şükür bence o kişiden kişiye değişiyor bulantınin sağlıklı gebelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum bünye meselesi bence
Gamze1313 Ozlemclr Prilam ilacını bnde içtim bulantı hapı onun faydası yok gibi bn kizimda içtim onu içtiğim halde yine kusuodum bn hastanelerde gecridim hep bu kusmadan ama ins bunda o kadar olmasın ya 🤲
Kbrbisi21 Ovv 30. Haftamdayim ve keske sadece bulantim olsa afeeersiniz istifrada oluyor surekli bende bi gecmedi bide mide yanmam zaten sabahtan bi basliyo tum istahimi kapatiyo ona ragmen bi tartiliyorum kilo almisim 😁 ictigim sodalar heralde kilo yapiyo 😁
Nesossssss Gamze1313 bende tamamen geçirmese de baya fayda etti en azından az az da olsa birşeyler yiyebiliyorum 😞
Ozlemclr Gamze1313 İnşallah valla sabah olsun istemiyorum sabahlari çok kötü gerçekten kusma ile kalkıyorum böyle bı uyku ilacı olsada 9 ay uyanmadan uyusak hem yorgunum hem hep uykum var tükenmişlik yasiyorum 😭
Papatya27 Benimde 5 haftalık bulantılarım başladı başlar biliyorum iki kizimdada yaşadım çok iğrenç bir durum midem yerinden cikana kadar kusarim özellikle sabahları 😩
Gamze1313 Papatya27 Bnmde oleydi valla sabahlri ekşi ekşi kusma hiç bişi yiyememk Allah yardım etsin jns bunda o kadar kotu geçirmem Insn ya 🤲
Gamze1313 Mucizecim Evet bunyeyle alakalı ama bn mideden rahatsızım anemi vardı kızımda ondan yatmisstim şuan ins hastanelerde geçirmem inss ya