pamuk_anne Bugün böyle bir işlem yapıldı bana, doktor eliyle vajinal muayene yaparken baskı uyguladı döndürdü biseyler yaptı. Doğumu tetikleyecek dedi. Böyle bir işlemi daha önce tecrübe eden var mı acaba?
Asyaayaz1 pamuk_anne doğum için yatış verirken yaptı bana açılma hızlansın diye ama 4 cmdi o hareketten sonra 2 saat sonrasına 6 cm oldu sonra yatış verip o gün Doğum yaptım
pamuk_anne Asyaayaz1 bana da muhtemelen bu gece veya sabahına gelirsin dedi, bekliyorum. Bugün 2 gibi bu işlemi yaptık şu an az adet ağrısi gibi ağrım var.
Asyaayaz1 pamuk_anne evde beklerken boş durmayın Sandalyeden destek alıp eğilip çömelme sguat hareketi yapın sırf bu hareket için 2 saat eve göndermişti evde rahat ediyim hareketli olup açılma hızlansın diye..sağlıkla kavuşun🌸
pamuk_anne Asyaayaz1 bu iyi bi fikir, hem stresimi azaltır dikkatimi dağıtır. Teşekkür ederim yapacağım 😊
pamuk_anne Emineomer 2 gün bekleyen de var yani. Hayırlısı olsun bakalım düşünmemeye çalışıyorum ama aklım hep orada
Emineomer pamuk_anne Benim adet ağrısı gibi ağrım oldu ve nişanım gelmişti o gün hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah