minnakannecim Biz 39+4 olduk ara ara kasıkta ağrı dışında başka bişey yok sezeryan istemiyorum ama mecbur ona kalcaz galiba 🤦♀️ Siz kaçıncı haftada doğum yaptınız yada ben gibi olan var mı 😊
Elifgokce minnakannecim merhaba ters bi durum yoksa vakti zamanı gelene kadar bekleyin bende 38/5 oldum bekliyorum elbet gelecekler sağlıkla gelsinler
sinanurknby minnakannecim Aynıyız 39+5 olacağız birazdan. 😊Cuma doktora gideceğim bakalım. Bugün nişanın gelmeye başladı sıfır sancı. Sadece karnım sert şuan o kadar
pitircikannesi minnakannecim ben de senin gibiyim. 39+2 ama ne gelen var ne giden 🥴 senin kasık ağrın varmış bende o bile yok. Hiçbir şey yok. Ben de sezaryen istemiyorum. İnşallah normal doğumla ve sağ Salim kucağımıza alırız bebişlerimizi🤲
minnakannecim Elifgokce Hurma yemekten içimde hurma ağacı çıkcak 😂 doktorum 40+4 kadar beklicez gelmezse sezeryan dedi 🤣
tsknaysgl minnakannecim aynen banada bugün aynısını dedi, 40+6 ya kadar bekleyeceğiz doğmazsa 41de sezaryen olacak 😕
minnakannecim sinanurknby Ayyyy inşallah kolay bi doğumun olur canım sağlıkla alırsın kucağına bir nefeste 😍
Selinnn96 sinanurknby cuma mıı nişan geldiyse doğum yaklasıyo olmuyo muu açılmanız vardırr cumayı beklemeyin bencee
minnakannecim Ayca0909 Telaş etmenize gerek yok zaten 38den sonra çok almıyorlar 100 gram falan alıyor herkeste bir olmaz zaten doğduktan sonra ödemi şişkinliği falan oluyormuş kilo otomatikman biraz düşük oluyomuş sıkıntı yapmayın gayet iyi 😌
minnakannecim sinanurknby Amin canım inşallah ama nişanın geldiyse cumayı beklemez diye düşünüyorum 🤔 🥰
minnakannecim sinanurknby İnşallah öyle olur da normal doğururuz ama doktorum 40+4kadar bekleyelim gelmezse sezeryan dedi ondan sonra risk artıyor diye korkuyorum diye sancım gelmiyor sanırım 😂😂
minnakannecim Serap91 ben 21haftalık falan hafif atmalar hissettim hareket gibi değil de böyle bi an pot diye karında atma şeklinde 😌
Busra333 sinanurknby aaaa bugün bende okumuştum ama sizin ananas suyundan sonra mı geldi bir de ananası kendiniz mi içtiniz hazır mı
sinanurknby minnakannecim Ya ben ananas alacaktim denk gelmedi. Ananas suyu aldım bugün içtim nişanim geldi. Tesadüf mü bilmiyorum
minnakannecim sinanurknby Bence denk gelmiş o biraz canım 😂😂 Normalde hurma yiyin diyorlar yiyorum hatta hurma vermeye başlıcam yakında 😂