vuslat_ekimde Anneler tetenoz ve covid aşısının arasında ne kadar zaman olması gerekiyor önemli mi bu süre doktoruma sorucam ama kafam karıştı sinovac olmayı düşünüyorum 2 hafta önce tetenoz aşısı oldum
denizkaradeniz vuslat_ekimde 2 hafta arası olması gerekiyormus.ama sizin dediginizi bende buhun duydum sağlık ocagindaki doktordan eğer sinovac oluncaksa ayni gun ikiside olabilirmiş ama riske atmaya gerek yok ikiside ağır aşı
Sakileyt vuslat_ekimde bende düşünüyorum aşi olmayı siz sinovac daha hafif bir aşı diyemi tercih ettiniz
vuslat_ekimde Sekerkupu bende bi kaç yerde 2 hafta yada 1 ay geçmesi gerekiyor diye okudum o yüzden kafama takıldı
Sekerkupu acemianne78 bu benim söylediğim birsey değil doktorun söylediği birşey 🤷🏻♀️ youtube:drkagankocatepe araştırabilirsiniz
acemianne78 Sekerkupu yani onlar da aşı ol demek için iyice saçmalamış benim de bildiğim en az 2 hafta ara vermek gerektiği
Sekerkupu vuslat_ekimde Benim bildiğim bu şekilde 2 3 doktordan baktım tabi ki siz kendi doktorunuza danışın
vuslat_ekimde Sakileyt evet hafif diye düşünüyorum birde erken doğum riskim var tetikler belki diye aslında biontech daha koruyucu