seraperbek47 3gndur kanamam var gelip gidiyor 2saat kadar peceteye gelyo sdce düşük olabilir mi ağrım yok
seseliii seraperbek47 benimde oldu bebeğin tutunma kandı dendi 4 haftalık hamileyim ama daha kesem gözükmüyor
Denizz-Derya Asyaayaz1 size birşey sormam lazım doğum öncesi hangi tahliller yapılıyor yarın hastaneye gidicem ama ne yapacaklar bilmiyorum Asya hastanesinde olucam bende doğumu 🤷♀️
Asyaayaz1 Denizz-Derya cnm Doğum öncesi hiç bir tahlil yapılmadı bana normal Doğum yaptım sezeryanda yapılıyormu İnan hiç bilmiyorum sağlıkla kavuş inşallah dün yazmış olsaydın asyadaydım spiral kontrolü için gitmiştim Aygün hocadan bilgi alırdım senin için🌸
Denizz-Derya Asyaayaz1 anladım canım çok sağol bende salı günü gittim bebek ters hala sezeryan kararlaştırdık tahlil için gel dedi ama ne yapacaklar bilmiyorum ve paket dahil mi acaba onu merak ediyorum
Asyaayaz1 Denizz-Derya hepsi içinde olması gerekir en basiti ben nstye girdim normalde ücret ödüyordum ama yatışım olucak diye vermedim büyük ihtimal hepsi dahildir
Ozlemkdmrcl Denizz-Derya normal kan değerlerine bakıyorlar ameliyatta yapılması uygun mu vs ben 2 sene önce mecburi sezeryan oldum tersti benimde oğlum. Doğum ücretinin dışındaydı yapılan test ücretleri nst ye girdim doguma girmeden ondan bile ücret alındı