Merve_kml 9 haftalık hamileyim ama iki ğündür çok bel ağrım ve karım ağrım oluyor ara ara kramplar giriyor normalmidir ?
Gizemmihra Merve_kml normal cnm dinlendiğin zaman geçiyorsa sıkkntı yok rahim genısledıgı için oluyor
Sakileyt Merve_kml bende de o haftalarda bel agrisi olmuştu bence rahim buyuyo bele falanda vuruyo heralde
_BaharBurak_ Merve_kml normal canım adet olacakmış gibi hissettiğim bile oluyor hamileliğe alışma süreci diye düşünüyorum 🥰
Selin12- Merve_kml evet normal bir durum yanlız kanama, lekeleme filan olursa hiç beklemeyin acile gidin onun haricinde normal
Mimik Bende cok bel agrisi olmamisti, siddetliyse ihmal etme canim ya… Hafif adet oacakmis gibi agrilar normal sayilir ama siddetli diyorsan ihmal etme…
belguzar_123 Merve_kml Ben 9 haftalıkken çok şiddetli başladı bel ağrım 18 haftalık oldum ilk günkü gibi değil ama hala var hiç geçmedi maalesef doktorlarda bişey demiyor böyle devam ediyoruz bakalım
teletabi Merve_kml dinlendiğinizde geçiyorsa normal geçmiyorsada doktorunuza danışın magnezyum yazabilir. Rahim genişliyor o sebepten dolayı ağrılar olabiliyor
Durununannesi46 Merve_kml 10 haftalığım dünden beri bende de var. Özellikle belimin fıtık olan tarafı mahvediyor 😞 ayağa kalkınca topallıyorum 😞