Merveee34 Kızlar 31+3 haftalığım . Bugün kontrolüm vardı .Doktora söylemeyi unuttum . Siz hangi haftalarda coraspirini bıraktınız ?
Burcu4135 Merveee34 benim dogum erken olacagı icin 32.hafta da bıraktırdı doktorum. Sizin hersey normalse 34 36. Hafta da bıraktırır
gamzosgamzos Merveee34 benim ilk gebeligimde gebelik tansiyonum oldugu icin dün doktorum baslatti 7.haftadayız 35.haftaya kadar kullanıcaz dedi
Merveee34 Minnakkurabiyeveannesi27 Burcu4135 İlk başlardaki doktorum 32.haftalarda bırakırız demisti kızlar . Bidahaki kontrolüm 34.haftamda olacak . Kullanmaya devam edeyim o halde kontrole kadar
Merveee34 Ozge2805 gamzosgamzos bahtnurr1 Alizel minikprensimmm123 Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar .. Kontrol zamanıma kadar devam edeyim bende. 🌹🌹
Burcu4135 Merveee34 doktorun bırak demediyse en sonki kontrolde devam et gittiginde sor ona göre bisi söyler muhakkak.
Minnakkurabiyeveannesi27 Merveee34 kuzum yine de bir doktorunu ara derim ben bu arada iğne de kullanıyor musun
Sulee_ Merveee34 bana da ilk 34 kadar kullancaksin dedi 34 de gittim 36 kadar daha kullan iki hafta dedi yarin tam 36 oluyorum birakicam daha icmicem pazartesi de kontrolüm var zaten
Merveee34 Burcu4135 öyle yapacağım :) 34.hafta basında zaten gitmis olacağım .Bıraktırır herhalde o zamanda
lentil Merveee34 şuan 29 dayım en son gittiğimde 32 de bırakırsın demişti. Cuma günü gdince soracağım tekrar
Deletedmom_33 Merveee34 Ben lekelenme olduğu için 6+4 gibi bıraktım. Şuan 15 haftalığım. Doktor ilerleyen zamanda başlarız demişti bana da