tgbakoc ZeynepAda01 yaa bende öğrenmek istiyorum bunu. Herhangi bi sorunum yok ama dişlerimi fırçalamasan asla duramam ve bende çok aşırı kanama var diş etlerim falan. Gebelikten sonra oldu bu
H_myra1 ZeynepAda01 evet kanal tedavisi yaptırdım işkenceler içinde kıvranıyordum çok şükür rahatladım 🙏🏻
Elifgok ZeynepAda01 iyi akşamlar ben 1 hafta önce çektirdim dişimi. Dr den izin alarak. Uyusturdular da Bi sıkıntı çekmedim 🐣
H_myra1 ZeynepAda01 evet uyuşturdu kadın dogum doktorum onay verdi bebegi etkilemez diye o ona kagıdını diş hekimine götürdüm ve yaptılar iki kez gittim ikisinde de igme ile damaktan igne yaptılar
Aselinannesi31 Ben bugun gittim 5 aylik hamileyim doktor yapmadi sana iğne yapmam bile cok sakincali dedi biseu olsa rontgene bile gonderemem dedi yapmadı kadin doğum dr si izin verdigi halde
ZeynepAda01 Aselinannesi31 bende 5 yeni bitti sonradan dişlerimi çekmek istemiyorum ama yapmakta istiyorum kararsız kaldım birsey olur dıye
H_myra1 ZeynepAda01 1 hafta oldu yaptıralı 5 ay çektim agrıyor çok kötüydü doktor bebegin organları artık düştü birşey olmaz dedi en uygun zaman 2.trimester zaten bir sıkıntımız yok çok şükür iyiyiz ve dedigim gibi yiyip içiyorum agrıdan aglıyordum yaptırmadan önce 😅
ZeynepAda01 H_myra1 hm anladım benim doktorum izin verdi ama etraftakiler yaptırma birsey olur dıye korkutuyorlar
buiyimi ZeynepAda01 kızım 3 yaşında bir sorunu olmadı çok şükür benim diş iltihap toplamaya başlamıştı o vücuda atarsa daha kötü
H_myra1 ZeynepAda01 asıl dişte çürük varsa müdahale edilmez ise sıkıntı erken doguma bile sebep oluyor doktorunuz onay verdiyse etrafı boşverin agrıyı çeken sizsinz
Gulfemm Bende 6 aylık hamileyim dişim intihap kaptı o kadar ağrısı varki ağlıyorum artık şiştiği için bişey yapmıyolar antibiyotik verdi dişçi hamileler kullanabilir dedi cok zor dayanamıyorum napcam bilmiyom
H_myra1 ZeynepAda01 benim kanal oldu iltihaplanıyordu dogumdan sonra emzirirken daha zor emzirdigimiz için ilaçta kullanamayız bilmiyorum burdur ignede süte etki edermi ayrıca 9 ay boyunca o diş sorununu çekmekte ayrı eziyet yinede sizin tercihiniz🙏🏻🤗