Burcu4135 pamk00 ben 2 gündür gündüz de uyuyamıyorum. 7 eylül de sezeryana girecegim heyecandan heralde ama yani böyle afedersin mal gibi dolanıyorum ortalıklarda.
Burcu4135 Zeyyyn ben 2 gündür gündüz de uyuyamıyorum ruh gibi dolanıyorum. G0ndüz uyuyun valla mis gibi. 😁
Burcu4135 pamk00 allah hepimizin yardımcısı olsun. Neyse benim az kaldı 5 gün. Darısı sizlerin basına insallah. 🤗
Zeyyyn emiras59 inşallah düzelir ya 😊 iş yapamıyorum uykum geliyor yemek yapıyorım uyuyorum yanacak edecek 🤣 yemek yapmasam adam aç kalacak
emiras59 Zeyyyn ben yapmadım o 2 hafta ya gece geliyordu vardiyasından sebep bu hafta biraz topladım şimdi de mutfaktan çıkamıyorum eskiden bu kadar uzun sürüyordu muydu yemek yapmak onu düşünüyorum 😅 bir de her gün ne yapıcam derdi ay öf napayım her gün her gün
Zeyyyn emiras59 hem öğlen hem akşam geldiği için mecbur yapıyorım 🤣hergün ne pişirsem derdi yapmaktan daha zor gerçekten
Pinarrsu Zeyyyn Doguma yakin zamanlarda,.vücut kendini uykusuzluğa alistiriyor yavas yavas, bebekler dogunca vücut antremanli olsun diye uykusuzluğa. Gece uyuyamayinca Normal yani gündüz uykuları. :))
Zeyyyn Pinarrsu bu haftaya kadar öyle değildim haftalardır gece uyumuyordumda bu hafta başladı doğuma enerji hazırlıyormuş sanırım vucut ondan yazmış doktorlar