Leylaakcay Kızlar Kasıklarıma karnımın, yanlarına Arada Bi Rahmimime, ağrı saplanıyor birde covitim çok zorlu süreçten geçiyorum Ne yapmam lazım 32+6 haftalığız daha 😔😔
serpilfethullah Leylaakcay canim bi doktora got ayni sorunlri bende yasadim ama benim suyumda gelmisti ayni gün 34 haftlik doguma alindim
Leylaakcay @serpilfethullah çok gecmis olsun 😔😔 yattığım yerden, kalkamadım şuan Kuluçmu girdi karnımın yan, tarafı şişti çok az bişey, 😔😔😔😔
serpilfethullah Leylaakcay bekleme bence bi hasateneye git canim bende yaşadim her yerim ağri icindeydi
Leylaakcay @serpilfethullah hazırlanıyorum gideceğiz şimdi acaba covit bölümü mü bakar yoksa kadın doğum acil mi cuma günden beri karantina dayım 😔😔
serpilfethullah Leylaakcay onun hakkinda bisey bilmiyorum ama kadin dogum.bölümu bakar sancilarim var kovidliyim dersin
Leylaakcay @Kelebekmadam yoldayım gidiyorum polisi arayıp izin almamız lazımmış onu falan aradık birde covid bölümü bakıyormuş 😔
Leylaakcay @Senel6767 4 tüp kan aldılar onlar çıktı bazı değerlerim düşük bazıları yüksek çıktı oksijenime baktı yatışlık bişey yok dedi 🙏 idrar testim çıkınca kadın doğumu aradı oraya gideceğim 🙏