papatya981 Kızlar grip oldum hamile olduğum için ilacta kullanamıyorum benim gibi grip olup iyileşen var mı varsa neler yaptınız lütfen yardım edin 😢
Ayseyldrmx papatya981 nane limon, ballı Karabiber yiyin, bol bol sıvı tüketin yakın zamanda atlattım çok zor yaz günü grip bide akan burnun hangisiyse ona peçete tıka daha rahat edersin
rabisimm papatya981 daha 1 hafta öncesine kadar bende aynı durumdaydım hiç bi ilaç kullanamadım son aylarda olduğum için ıhlamurda içemedim rahimde yumuşama yapar diye yapabildiğim tek şey limonlu sıcak su ve bol meyve. Yemek yemeyide ihmal etme vücut direncin düşmesin. Geçmiş olsun
Orsta papatya981 valla ölüyorum halsizlikten bas agrisindan burun tikanikligindan, dis etlerim bile agriyo o derecee. İlac kullanmiyorum, beni biseyi. İyi edeceginide dusunmuyorum ne olacak bu halim
Mkmarzu Yaklaşık 10 gün bende öyleydim. Doktorum c, d vitamini verdi sadece onları kullandım.. Bol bol dinlenerek ve sıvı tüketerek geçirdim çok şükür… Bende aşırı burun akıntısı ve sürekli hapşırma vardı…
papatya981 Orsta ben yarın doktora danışacagim serum alabilir miyim diye veya vitamin tylolhot un d vitamini var turuncu o iyi geliyordu bana ayy uyuyamıyorum çok kötüyum ateşim de var