Dilang123 Kızlar tokluk şekerim 200 hiç bir şey yemiyorum çok dikkat ediyorum ama düşmüyor ne yapmalıyım, tehlikeli bir durum mu sizce yaşayan var mı
Sarew Dilang123 devamlı yüksek seyrediyorsa doktorunuzla görüşüp insülin isteyin bence kullanmıyorsanız
Ilkayy Dilang123 baya yüksek canım. Bol bol su içip yürü öyle düşüyor benimde var hep doktor yürüttü beni bol su içirip öyle düştü
Murvet_01 Dilang123 bence yüksek bende de gebelik şekeri var sınırda demişti doktor ve diyetisyen kontrolündeyim bana tokluk için 140ın altında olması gerek demişti diyet yapıyorum bol su içip yürüyüş yapıyorum bi doktora görün derim endokrin bölümüne ordan diyetisyene yönledirilebilirsin kaç haftalık gebesin eğer değerlerin böyleyse insülin başlayabilir
Dilang123 Murvet_01 32 haftalık gebeyim yürüyüş yapamıyorum erken doğum riskim var bol su içiyorum 2 Aydırda diyetteyim bir türlü düşmedi
Murvet_01 Dilang123 anladım canım bi sonraki kontrol gününde doktoruna danış derim o zaman belki insülin başlayalım diyebilir şekerden de erken doğum olur demişti bana doktor inşallah başka bir çözüm bulur insülin başlanmaz