ozgeecetiin Kızlarımm yaptıran var mı acaba ? Nerde ne kadara yaptırdınız . Ben İstanbul/Küçükçekmece de ikamet ediyorum 🤗
Yagmur00 ozgeecetiin dewlet ucretsiz yapıyor okdar buyuk birsey degıl kı ozele para verilecek kadar glikoz içiyorsun kan verdin tamm
Eylul_53 ozgeecetiin ben avcılar anadolu hastanesinde 140 tl ye yaptırdım devlette randevu zor bulunuyor haftamda geçmek üzereydi
GulcanDongel ozgeecetiin konuyla alakalı değil ama bende doğma büyüme İstanbul küçükcekmeceliyim😂😂 kucukcekmecenin neresinde oturuyosunuz acaba.
Hacer26 Testte seker yüksek cikinca endokrine yönlendirdi doktorum beni. Şeker ölçüm cihazi alin dedi. Endokrin doktoru yazınca ücretsiz alinabiliyormus cihaz. Endokrin doktoru karar veriyor diyet+egzersiz mi yapılacak yoksa insülin mi baslatilacağina.
GulcanDongel ozgeecetiin bekarlık öncesi İnönü de oturuyordum şimdi avcılar yesilkentte oturuyorum 😊 ikitelli de iki ablam oturuyo Mehmet akifte. 😊
ebruu19 ozgeecetiin Valla açıkçası ben ilk gebeliğimde yaptırmadım ebeye güveniyorum ama kendi tercihimdi..yani nasıl bir sıkıntı çıkar eğer çıkarsa onunla ilgili bir bilgim de yok