Mltm88 2kezanne1 34+6 olacağız bu gece..Çok ağırlaştım artık geceleri uykusuz geçiyor biran önce sabah olsun istiyorum ama olmuyor bir türlü😍 Haftaya kontrole gidip doğum için gün alıcaz bakalım heyecanla bekliyoruz😍😍
TubaEla 2kezanne1 34+3 bizimde 😊 valla bütün gün yatmak istiyorum ama küçük kızım var 10dk yatsam kar benim için 😃 kasık ve vajina ağrısı dışında iyi sayılırım çok şükür ☺️ Bugün kontrol vardı 2700gr olmuş ufaklık sağlıkla gelsinler inşallah 🤗💙
Polyannaa123 2kezanne1 35+2 yiz bizde. Bel ağrısı kasık ağrısı yürüyünce baskı var baya ağırlaştım. Bakalım yarın kontrolümüz var doktor ne dicek
Zyneepemree 2kezanne1 35+1 deyim karnımda sanki futbol maçı oynanıyor 😂 sırt ağrısı ve bu sıcaklar beni maffetti 😔 yarın da kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek ☺️
aslanreis Mltm88 ay sonunu görmemişim sizde almamışsınız sorry☺️ biz yarın gidicez gün verir mi acaba ya
TubaEla minikprensimmm123 benim yeme içme pek tavsiyelik değil 😄 gebelik şekeri var bende diyet yapıyorum biçok şey yasak maalesef şekerde bebeği besliyor önden gitmesin diye dua ediyorum bende ☺️
Minikmucizembenimmm 2kezanne1 halsizlik var bebişimin hareketlerinin yavaşladığını hissediyorum sanırım yer daraldı iyice🤷♀️
BrnaPrtkl 2kezanne1 36 olucaz artık 🥰 ama uykusuz geceler kaburgalarım çok batıyor. Ben hissetmiyom ama nst de 100 e kadar sancı çıkıyor 😂 sonn6 bakalım 8 Eylül de sezeryan inşallah 🙏🏻