Mervenurns Güzel hamişler iyi akşamlar :) küvet setlerinizi aldınız mı ben şu katlanır olanlardan düşünüyorum çoğu kişi öneriyor ama sizler hangisini tercih ettiniz
SevincGancali 07vefa42 ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Ben de almayı düşünüyorum, ama silikon yeri çatlar diye tereddüt ediyorum almaya
Kbryyy Bende babyjemden aldım set halinde kullandım ama su geçiriyor mu falan rahat mı diye kullandım bence gayet iyi
Ogulcanmoms Mervenurns Ben trendyoldan aldım normal fiyatına katlanabilir küvet seti aldım çok kaliteli geldi. Tavsiye ediyorum https://ty.gl/iqmqjuh
07vefa42 SevincGancali henuz kullanmadim daha aldim ama doğum yapmadim henüz ama kirilcak yirtilcak gibi bisey degil trendyoldan almistim hatta yorumlara bakarak gayet memnun du herkes. Bnde oyle almistim digerine gore asagi yukari ayni fiyata aldim hatta indirimden
Mervenurns Herkes katlanır almış :) ben de babyjem alırım yüksek ihtimal hepsi birbirine benziyor zaten bende katlanırken acaba kırılır mı diye korkuyodum
tugbakaragul Mervenurns Bende bime gelen katlanabilir setten aldım, henüz kullanmadım ama yer kaplamaması açısından bence harika 😊
Yenianneadayii Mervenurns ben katlanabilir aldım canım. e-bebekteki katlanabilir setler 300 küsürdü trendyoldan 200e katlanabilir set aldım hd-homedan