Beyzanur138 Serifedefne inanın bende 2 hafta önceden anca bulabiliyorum hergün her saat kontrol ederek anca buluyorum
Meralrabiamhmt Serifedefne ozellıkle gece 12 den sonra gırın mhrs uygulamasına o zaman oluyo bıde 7 24 acık olsun bıldırımler bos randevuda hemen mesaj gelıyor
bahtnurr1 Serifedefne sabah erkenden gidip sıra alıyorum sonra da sıranın gelmesini bekliyorum 1-2 saate muayene oluyorum
ikiprensesannesii Serifedefne istek olusturun randevu acildgnda bildirim gelir size hemen alirsiniz mhrs uygulamasini indirin telwfonunuza ben oyle yapiyorum yoksa imkansiz
Serifedefne ikiprensesannesii indirdim telefona ve istekde oluşturuyorum yine de olmuyor artık sürekli bakicam olmazsa hastaneden sıra alicam en son
FDK2835 Serifedefne Ben doktor seçip talep oluşturup öyle aldım. Onlar da bir tarih açıp size mesaj atıyorlar. Hemen sistemden randevu alabiliyorsunuz.
Yeppudaa Serifedefne gece 12 den sonra yada öğlen 16 dan sonra bakın mhrs adresine olmadı 182 arayın ne zaman randevu açacaklar onu öğrenin .
Yeppudaa Serifedefne ben hep öyle yaptım randevu yoksa bile işte bugün arayın o zaman randevu açacaklar diyorlar öğün arayıp randevu alabiliyorum
Dilanurr Serifedefne alamiyoruz bugun qy basi saat 4 de arayin dediler 4 bucukda aradimm yok randevu dolmus
Annem1 Serifedefne randevu açıldığında 7/24 saat bildirim gelmesine izin verin. Yer oldukça bilginiz olur
Kumru_ Serifedefne talep oluşturuyorum mhrsden. Sürekli kontrol ediyorum randevu açılmıştır diye bildirim alınca anında girip alıyorum. Tabi böyle bile çok uzun sürüyor bulmam