Asiyeomur Şuan yazlikdayim bahçede dolaşırken sürekli kaşık kaşık toprak yiyesim geliyor 😞 Ve Bi kaç defada yedim ama napiyim çok güzel geliyor kokusu da rengi de tadida ☺
Aycha Asiyeomur Demir eksikliğiniz olabilir, doktorunuza danışın, tahlil yapılsın gerekirse takviye alırsınız. Canınız çekse de yemeyin, topraktan da tetanoz ve başka mikroplar bulaşabilir.
MerveMustafaKaraku Asiyeomur arkadaşımın annesi avuç avuç yiyodu canım bi sıkıntı olmadı. Bi de o kadar güzel yiyodu ki yerken gördüm benim bile canım çekmişti. Ama sen yeme doktora sor ona göre ilaç verir. Böbrekleri mahvedersin Allah muhafaza
deletedmom351 Asiyeomur Canım ben çocukluktan yiyordum sonra doktor tedavisiyle bıraktım sonra hamilelikte yine isteğim başladı ama yemedim kendimi tuttum şimdi doğum yaptım isteğim yine gitmedi yememeye çalışıyorum Demir eksikliği bariz 😂
Knber Asiyeomur toprak degil ama kömür yemek istiyo Can'ım aşırı derecede hele şu mangal kömürü yok mu çıtır çıtır 😋 Denemedim tabiki 🙈 Bide aşırı derece deterjan kokusu 😄
Asiyeomur Aycha evet demir eksikliğin var zaten ama napiyim dayanamıyorum yedim bi kaç defa gözüme o kadar güzel gozukuyorkiii
Asiyeomur MerveMustafaKaraku Valla canım bende kaşık kaşık yiyesim geliyor kii aşırı derece de ne yapsamda vazgecemiyorum ama sabretmeye calisiyorum
Ranne3 Asiyeomur ayran yoğurt ve patlıcan tüketilmesi yasak geçene kadar bide krem fitil ve hap verdiler bana anestolda vermişlerdi ama hiç ağrısına etki etmedi kremle hap hafifletti ama çok şükür
Asiyeomur deletedmom351 valla canım ben kendimi zor tutuyorum aklım sürekli toprak da ne yapicam bilmiyorum aşırı derecede yiyesim var kendimi zor tutuyom
Fatzek ayyy inanmıyorum postu görünce gözlerim doldu. nasıl canım çekiyor bi bilsen. Özellikle yağmur yağarken o toprağın kokusunu içime çekmekten ciğerlerim soldu. eşim müsade etse yicemde asla izin vermiyor. 😭😭😭😭
Aylin01 Asiyeomur en azından senin canın toprak çekmiş ben deterjanlara yaklaşamıyorum çünkü her kokusu geldiğinde yiyesim geliyor ve yedim de 🙄
Gamze06 Asiyeomur aynen Demir eksikliğiniz olabilir benim annemde kil yerdi kütür kütür nasıl iştahla yerdi
Asiyeomur Gamze06 şuan annenin yerinde ben varım canım sürekli yiyesim var ve defalarca da yedim ama napiyim tadı çok güzel kokusu heleki ayrı bi şey ya