busratoprak Merhaba, buraya girmeyeli tam 3 sene oldu ilk seferki gibi heyecanlıyım 😂 Üç yaşını doldurdu bir oğlum var , allah nasip ederse ikinci bebeği istiyoruz ama ilk doğuma göre zorlukları neler , kolaylıkları neler fikir almaya geldim 😊
Pcoslubiranne busratoprak oglum 16sinda tam 3 oluyor.Hem istiyorum hem istemiyorum.Hala bebek bence.Kucak istemeler,birlikte uyumalar.Yemeğini bile benden yiyor hala.🙈
Defne74 busratoprak benimde 2018 doğumlu bi kızım var yemegini ben yediryom alt üst ben degiştiryom tuvaletini yeni ögrendi bilmiyorum bende 2 ye hamileyim ama nasıl olacak meraktayım okula gitmeyw hevessli
bilges busratoprak benimde 3 yaşında oğlum.var. suan 13 haftalik hamileyim. aldinda biraz supriz oldu. ama zatencis kaka3 olayını ogrendigi zaman istiyoduk zamanlama güzel oldu. o konudan bence kolaylık. tabiki zorlukları vardr bende merak ediyorum . oğlum çok anneci çünkü.
busratoprak Pcoslubiranne bizde beraber yatıyoruz , yemeğini ben yediriyorum , tuvaletini yeni öğrendi 🤭
Pcoslubiranne busratoprak 2.5 yasinda birakti bezini.El ele tutusup tuvaletini öyle yapiyor.Evde bir bebek daha olursa neler olur bilemiyorum.gerci 4 yasinda olacaklar ama.Yine de zor bence.
Doce busratoprak busratoprak oğlunuz yaramaz değilse bence korkmayın benim kızım da 3 u dolduracak az kaldı ama çok yaramaz hamileliğim dinlenemeden geçiyor çok hareketli kızım hamileligimde de böyleydi hala aynı şimdiki gebelikte ki kızım da aynı doktor işin zor dedi hiç durmuyor yerinde bebek😂 ablasini aratmicak🤦😀