Kumrukus13_ Doğumu baslatmak için dogal yöntemler var bunları görmüştüm arzu edersen deneyebilirsin (kopyala yapıştır yaptım)😊
10 bardak kadar suya 10 çubuk tarçın koyup rengi koyulaşana kadar kaynatın. Gün içinde için. Bi arkadaş sadece denemek için yaptığında akşama dalgalarının başladığını, sabahada doğum yaptığinı yazmıştı. Her gün taze taze yapip için
DOĞUMU BAŞLATMAK İÇİN
35 Hafta)Günde 5-6 hurma
36 Hafta )
*1 litre suya
-2 çubuk tarçın
-10 tane karanfil
37.hafta 2 tane küçük parmak büyüklüğünde taze zencefil 15 dakika kaynat 15 dakika dinlendir gün içerisinde bitir
*Ada çayı günde 1-2 bardak iç
*Defne tohumu günde 5 adet çiğne bol şu ile iç
*Keten tohumu ezdir 1 yemek kaşığı kadar yoğurda karıştır ye
*Günde 1-2 dilim ananas
*Göğüs ucu ve perine masajı
38.Hafta
*Cinsel ilişki korunmasız
*Suni sancının doğalı çörekotu yağıdır.Karnın etrafına yuvarlak hareketlerle masaj yapılırsa sancı başlatır.
⚠️lütfen sizler bir ebenin tavsiyesi olmadan kullanmayın35. Haftada 3-5-7 adet hurma yenilebilir
Ahududu yaprağı 1-2 kupa içilebilir
Hergün bir saat yürüyüş yapın, eğilip doğrulma çömelme ,bacak germeler iyi olur, plateste öne geriye, sağa sola 0-8 hareketler
36.haftada perine masajı gün aşırı zeytinyağı ile
Cinsel birlikteliği artırın
37.haftada göğüs ucu masajı bunu zeytinyağı
, e vit ilede yapılabilir
Karına saat yönünde çörekötü yağı ile masaj yapılabilir
38 hafta ahududu azalt ada çayına başla iki kupa kadar içebilirsin
Süt içmeyi artırın dokuları yumuşatır
39hafta cinsel beraberliği dahada artırın hemende duş almayın biraz bekleyin .
Çörekotu yağı sabah akşam 1 tatlı kaşığı içebilirsiniz.
Sancı başladıktan sonra da aktardan Hint yağı alıp meyve suyuna katıp içerseniz doğumunuzu Allah’ın izni ile hızlandırıyor ben öyle yaptım doktor tavsiyesi ile akşam 7de sancım başladı gece 12 de doğum yaptım..