Elifnurcelkkk Meraba kızlar bugün doktora gittim ve kızamıkçık olmuşum 6 haftalık hamileyim doktor bebeğe zararı olur dedi çok korkuyorum bu 2 bebeğim daha önce düşük yapmıştım bunada bisey olsun istemiyorum napmam lazım 😭😭
Lulikli Elifnurcelkkk canım bununla ilgili zaten bağışıklığın var mı yok mu diye test veriyosun hamileliği öğrendikten sonra. Hamilelikte kızamıkçık hastalığı tehlikeli diye biliyorum muhakkak başka bir doktora gidip neler yapmanız gerekiyorsa önleminizi alın bence. Allah sağlık versin inşallah gönlünüzü ferah tutun allahın izniyle bir şey olmaz
Sude-96 Elifnurcelkkk aşınız yokmuymuş bebek için tehlikeli bu tarz hastalıklar ben gebelikten önce gittiğimde bakmak istemişti antikoruma doktorum aşı olman gerekir demişti. Sakin olun yine de dua edin. Nerden bulaştı acaba bu aşı karşıtları iyice çoğaldı allah akıl fikir versin
Elifnurcelkkk IzmirliBurcu bende öyle yapcam ama okudum çok kötü şeyler yaziyo inşallah başka doktor çözüm bulur bide daha burdaki kan sonuçları 4 5 güne çıkar dediler onları mi beklemeliyim
Elifnurcelkkk Lulikli çok teşekkür ederim inşallah başka doktor çözüm bulur yokda özele gidecem mecbur
IzmirliBurcu Elifnurcelkkk haftasonu girer araya bence gidin yarın, zarar görmezsiniz belki bi şekilde önlem alınabilir
Elifnurcelkkk Sude-96 çocukken vurulmuşum ama gebelik de de doktorum 14 haftada yapalim aşılarını dedi bende bekliyodum basima boule bisey gelcegini bilsem zaten vurulurdum ilk gebeligimde de kimse bisey demedi