Melek3 Sizlerin tansiyonunuz kaç ? Bana saglikocagindaki hemşire tansiyonun düşük diyor sizlerin ne kadar
Bilinmeyen99 Melek3 normal canım 25 haftalığım hep 10.6-10.8 arasıydı ilk defa dün 13.6 ile serum taktılar
Esmaemrullah25 Benim tansiyonum hep düşük 8/7 benim genellikle 10 un altında hiç yükseldiğini görmedim tansiyon düşüklüğü normal sıkıntı değil günlük yine takip et tansiyon yüksekliği gebelikle riskli ama takip et düşük diye korkma sakina yükseldiği zaman sıkıntı
Melek3 Esmaemrullah25 yani haftada 3 kere tansiyon ölçümüne çağırıyor cuma yine gidecem hem iğneye gel hem birdaha bakalım diyor sonra haftaya 10 güne gel diyor
2-prensesannesiii Melek3 Benimde genelde düşüktür 9.4 bile olduğu oluyor doktor bir sıkıntı yok normal diyor.
Melek3 2-prensesannesiii bana da normal mis gibi ama doktorum olsn hemşire düşük diyorlar 🤦ben kime inancaksam
Melek3 emiras59 bana normalmisim gibi davranmiyorlar acaba pruloton iğne vs kullaniyorm ondan kaynaklımi dedm tehlike diye bilmiyorum
esmerrmm Melek3 benim 1 ay once hep 8 gibi bide 9 larda cikiyordu asori düşüktü ama simdi duzeldi biraz 10/6 gibi tansiyonlar cikiyor bide hamileyiz boyle cikmasi normal cnm doktor : bizim istedigimiz hep dusuk olmasi yüksek olmasinda diyor kactane doktora gittim aynisini diyor yani sknti yk tansiyonunda
bebegimizibekliyoruz1 Melek3 benim her zaman tansiyonum 9 a 6 dır 20.haftamdan beri de 11-12 ye 6 -7 çıkıyor