36+6 yani pazar günü karnımın altına adet ağrısı gibi 1 saate bir daha sonra 10 dkda bir ağrı giriyordu dinleniyordum geçiyodu ertesi gün buna bel ağrısıda girdi yalancı sancı diyip önemsemedim Salı günü yani dün kontrolüm vardı doktoruma bu konuyu söyledim nstde de benim sancım olduğu için gel seni bi alttan muayene edelim dedi muayene sırası korkulacak bişey yok ama ben kendimi kastığım için karnımın altı tekrar Ağrımaya başladı herneyse 3 cm açılmam varmış bana doğuruyon sen dedi ama şuan küçük olduğu için sezeryan alıcam dedi ciğer geliştirici yapıldı işlemlerimizi yapıldı ameliyathaneye girdim belimden iğne yapıldı soru soruyorlar hiç hissetmedim hemen uyuştu bacağım sonda takıldı hiç hissetmedim yaptıklarını dokunduklarını hissediyorum daha sonra hastalar panik olmasın diye doğumun başladıklarını söylemiyorlar bana acı yada bastırma hissini duyarsan söyle dediler doktor bir hareket yaptı hissetmedim dedim ve bebeğim hemen doğdu dikiş felan derken yarım saat sürdü uyuşuk olduğum için hiç hissetmedim tabii odaya geldiğimde 2 saat bişey yemedim çorba ve komposto geldi daha sonra hep kayısı meyve suyu sade nescafe içtim
bol su benim kanamam az geldi o yüzden ped kullandım uyuşukluk geçince hemen yürüdüm gazım da gece geldi böyle olunca sabah erkenden taburcu olduk miniğim yanı başımda şükür rabbime sormak istediğinizi cevaplayabilirim ❤️