korkmazkevser Kizlar acil evde bı iş yapıp para kazanmak istiyorum diyaliz teknikeriyim ama yaşadığım yer de iş imkanı çok kısıtlı olduğu için ise baslayamadim sizce ne yapabilirim bu arada 16 haftalık da gebeyim
HHhhK korkmazkevser orguden yada punch isinden anliyorsaniz tokalar yapiliyor arastirin isterseniz hem detayli degil cabuk bitiyor hemde alan bulunuyor
Ekocova korkmazkevser bende kaç gündür düşünüyorum ne yapsam diye esliden evde paketleme işleri oluyordu şimdi bir kaç site var ama peşinat istiyorlsr güvenemiyorum bulursanız güvenilir yer bnde evden çalışmsk istiyorum
somurtkankedi korkmazkevser bende İstanbul’da oturuyorum normal iş bulamıyorum evde birşeyler yapayım dedim ama hiç yokki çevrede yapan bildiğim gördüğüm biryer. Bu ara internette mumlar falan baya ilgi görüyor ama çok satan yerler var bunu da göz önünde bulundurmak gerek bir işe başlarken tabi
korkmazkevser Yaa düşünüyorum araştırıyorum bulamıyorum eltim bebek bandanasi yapiyo aylık 5-8 bin geliri var evde
Boncuk123 korkmazkevser eee sende yapsana ne olcak sanki. Hatta imkanınız varda ortak bile yaparsınız
Busra-61 korkmazkevser canım o bandanaları yapması için firma mı gönderiyor ona sonra o tekrar yapıp oraya mu gönderiyor
korkmazkevser Ya öyle bişey ki elimde pek yatkın değildir ama.aklima magnet ve kokulu sabun mum yapımı geliyo
Yaysegulhaylaz Ekocova o sayfalara inanmayın hiç yakın arkadaşımı dolandırdılar hepimizi de engellediler . 300 TL si havaya gitti
Busra-61 Ekocova evde yapıp kargoyla gönderiliyor öyle siteleri diyorsunuz dimi instagram da falan da cok var arkadaşım peşinatta ödedi dolandırıcı çıktılar aslında güvenilir bir yer olsa ben de yapmak istiyorum
korkmazkevser Magnet yapim diyorum.aslinda eşim de rakibin çok olur başka bişeyler yap diyo kararsız kalıyorum
Izmirlianne_35 Bende biseyler yapmak istiyorum evde güvenilir paketleme isi siteleri varsa bende önerilere acigim
korkmazkevser Izmirlianne_35 ben ayrı bişey yapmak istiyorum ya benimkinin aynısını yapiyo derler falan
korkmazkevser Deletedmom_5 Valla normal bildiğimiz bandana yapiyo 0-3 yaş grubu sürekli şehir dışına kargoluyor bir oda dolusu yapmış geçen ay 5 kazandı bu ay 8 bin geliyomus
Ekocova Busra-61 malesef öyle güvenilmiyor sıfırdan bir şey yapmaktada geç kaldık vallahi magnet toka mum sabun artık o kadar çok sayfa var ki bize sıra gelene kadaar