Nurayselvii https://imgyukle.com/i/UL0If Çok güler yüzlü ve hareketli dedi Dr , çok şükür hersey yolunda ve normalmiş ♥️
Ozge2805 Nurayselvii benim ogluşta 2 aydır göstermiyor yüzünü ayağını ve elini koyuyor 😊doğuracağım artık göremedim bir
Nurayselvii mehmel54 bende baya heycanli ve stresliydim canım hayırlısıyla atlatırsın sende inşallah 🥰😊
Ozge2805 Nurayselvii banamısın demiyor valla neler yaptımda pozisyonda aynı beyfendide bakalım haftaya ne olacak inşallah görürüm 😊
Aag06 Ay cokntatli ayni boyle doguyorlar ya beninki detaylida gulduydu bundan daha net sekilde belli hatta aynisi suan allah bagislasin 🥰
Burcu4135 Nurayselvii ah yavrum benim ya. Allah ömür boyu yüzünü böyle güldürsün insallah. Benim kızın hic böyle fotosu yok ne sanslısınız. Bizimki 36.hafta da bile yüzüstü yatmıs göremedik cocugun yüzünü bi. 😁
Nurayselvii Burcu4135 Amin canım benim hepimizin evlatlarının yüzünü güldürsün Allahim inşallah bizimki de elini yüzünden çekmedi ilk başlarda doktor uğraştı biraz 😁
Mom526 Nurayselvii oyyy minnoş maşallah ya ❤Benim oğlum somurtuyordu ya babasi da fotoğraflarda gülemez:)