Busra_kr Tekrar başa döndük sanki mide yanması mide bulantısı 🤢 ve çatı kemiği ağrısı.Ne iyi gelir acaba önerileriniz ?
BirGolgi Busra_kr benim bulantım vs baştan beri hiç olmamıştı ama dün gece mide yanmasına uyanıp yatamadım :/
eserife Busra_kr bugün aralıklı ağrılarım oldu benim de, adet ağrısı gibi kasıktan dinlenince geçti o yüzden üzerinde durmadım. Ama midem çok fena yanıyor 😳
hanimhanimcik mide yanması ve ağrı bende de var hatta ağrılarım kramplarım hiç geçmedi diyebilirim. sadece bulantım yok çok şükür inşallah olmaz😅
Mehtap23 Busra_kr hepsi var bende hatta şuan midem beni mahfetti. İki lokmada yesem ağlıyorum artık 🤭
giznum Nslhn80-ends doktor size herhangi bir ilaç verdimi? bana sadece yediğine dikkat et dedi ama ölçüm yapınca tok karnına 220 lerde cıkıyor çok endişeleniyorum 😕çok halsiz oluyorum ve canım çok şekerli şeyler istiyor
Nslhn80-ends giznum ben hamilelıgimin basından belli insulin kullaniyrm diyetle düzene girmedi çünkü. Açlık şekerlerim yüksek cikiyrdu. Şuan normale döndü. Sizin yüksek dikkat edin dr.gidin dahiliyeye .