Aybebek canım 15 yaşında kızım var hamileliğim boyunca 1 kere doktora gidebişmiştim. 1 tane tulum almıştım gerisi ablamın kızının küçükler idi. Ne odası vardı ne yatağı annem cinsiyeti öğrenmeden gitmiş mavi bir beşik almıştı onda büyüdü.. gün geldi mama alamadım su ile piri unu verdim çünkü aç olduğu için 1 ay dolmadan sütüm bitti. Neyse o evliliğimi.bitirdim 2. Evliliğimi yaptım kızım şimdi 15 yaşında sınıf birincisi hiçte bişey olmadı.. şimdi 32 haftalık hamileyim Allah biliyor herşeyi yapmaya çalışıyorum çünkü hep bir özlem var. Ha dün başka br postta yazdım durumum var çok şükür iyinin üstünde yaşamım var ama gittin bebek arabasını 2. El aldım istediğim araba 4800 tl idi çünkü ana kucağı 4moms aldım 2 bin normalfe onuda ikinci el aldım kıyafetleri ve yatağı hariç aldım yani...
Ama yinede istediklerim oldu.. hayat insana ne zaman ne sunar inan bilemiyosun.
Yıllarrrrr yıllarrr öncr kızım daha 1 veya 2 yaşındayken babamlrın yanına gelmiştim antalyaya ablamla çıktık bir sitenin kenarında durduk siteyi gör yüzme havuzlu güvenlikli basketboş sahalı kapalı yüzme havuzlu otoparklı hamamlı saunalı ama nasıl bir site ablama döndüm dedim ki abla bizde böyle evlerde yaşarmıyız ki ?? Ablamda yaşarsın yaşrsın ama rüyanda dedi benimle alay etti kendisi ankarada iyi hayat sürerdi ne demek istediğimi anlamadı tekrar aradan baktım içimi çektim gittim aradan tam 6 yıl sonra eşimden ayrılmıştım şimdiki kocam canımla tanıştım ve o sitede oturuyorum.
Hayat bazen inanılmaz ağlar örer iste bugün imkansız olan yarın imkanın oluyor. Ve seneler sonra ablamda o evde tatil yapmak için yazı hep iple çekti.
Bir imthan bu sınav başarı varsa ödülüde gelecektir canım benim