Menas 37+4 günlük hamileyim, bebeğimin başı sağ kasığıma dogru duruyor ve her başını oynattığında sağ kasığıma agrı giriyor..kanala ne zaman iner kanala inmeden açılma ve sancı olur mu?kanala inmezse normal doğum olmaz diye düşünmeye başladım. :/sizin ne zaman kanala girdi??
Asli91 Menas 36.haftamdayım.35.haftada gittiğimde doktorum bebek kanala giriyo dedi.En son dün gittim aşağıya inmeye başlamış dedi.Arada benimde sağ kasığıma ağrı giriyo normal bi durum galiba.
Sema99 Menas Canım benim üç tane doğum yaptım üçüde Doğumda indi asagıya o değişiyor ya Doğum sırasında yada Doğuma yaklaşırken o belirsiz
Asli91 Menas ben sizinkide kanala girdi anladım😅 Doktor demeden indiğini anlamadım zaten ben hani karın düşüyo filan diyolar öyle bişey olmadı.Belki sizinde inmiştir farkında diilsinizdir.
Menas Asli91 dün muayneye gittimm doktor inmedigini söyledi başını saga kıstırmış dedi..acaba bu haftalarda da inen var mı diye merak ettim
Birglbiray Bebeklere göre değişiyor sanırım canım ben de tam bilmiyorum ama kanalda galiba bebeğim alt tarafıma ve kasıklarıma çok basko oluyor hareket edince göbeğimin altında bi yer şişiyor iniyor hani kolunu falan sürter ya o şekilde oluyor. Göbeğim de düştü benim 35 haftalığım
Cansum1 Ya kızlar bana akıl verir. Misiniz daha 36+4 hamileyim 9 Temmuz'da kontörle gittim çatı muanesi yaptı doktor orta derece çatın var dedi normal yapabilecek hasta olarak görüyorum dedi yarın kontrolümüz var yarın ki kötrol içinde 3 5 cm açıklık olursa yatış vericem dedi acabalar birşey mi gördü söylemedi daha cunku erken yatış için ben kendi sancımı beklemek istiyorum o an birşey diyemedim donduk kaldık eşimle suniyi alıp açılmamak da var sizce siz birşey anladınız mı bu doktordan ?