Aslic Toteme bende katilayim dedim. 39+3uz tik yok. Olcagida yok gibi😏 yarin kontrolumuz var yuksek ihtimal yatis icin gun verecek dogumu baslatmak icin. Dualariniza talibim insallah o zamana kadar kendi sancim gelir 😔
haviisssss Aslic bende 39+3 üm ☺️ 40+2 de yani haftaya salıya kadar rahim ağzımda halâ bir yumuşama olmazsa suni sancı veremicek doktorum , ve doğumu sezeryanla başlatacak ☺️ Yani salı günü öyle yada böyle kavuşuyoruz ✌🏻 Darısı başına kuzucum 🌸
Kvsraykt Aslic bende 39+3 teyim yarın kontrol var hakkımızda hayırlısı inşallah tabi benim ikinci gebelik
Aslic haviisssss hayirlisi olsun en azindan sizin belli olmus bakalim bizimde yarin belli olur saniyorum. Muayenede olmadim ikinci grbeligim oldugu icin ilki normal diye doktorum gerek duymadi bakalim varmi aciklik vs. Yumasama veya acilmaniz olursa sunide olsa normal dogumu tavsiye ederim ilk dogumumda suniyle oldu ama pisman degilim 7 saatte bitti sadece yumusama vardi aciklik yoktu
Aslic Kvsraykt benimde ikinci gebeligim ilki normaldi yine gelmek bilmeyince suniyle oldu. Sizin nasildi
haviisssss Aslic benimde suniyle olcaktı ama rahim ağzında yumuşama olmadığı için suni sancı işe yaramaz dedi , haftaya kadar yumuşama olmazsa sezeryana alıcak daha fazla beklenilmez dedi
Aslic haviisssss aynen oda buyuk bir risk en mantiklisi. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah sag salim kavusun meleginize 🐣
Aslic NursiMa1802 Tesekkur ederim bunu gormustum cougunuda yaptim ama bitki caylarindan bile tiksindim artik oyle soyliyim 😂