Ellaa Kızlar 32+4'haftaligim Bugün kontrolüm vardi on gün onde gidiyormus 34 haftayla uyumlu 2282 grammis İri bebek dikkat et kiloya dedi Ne yapicam gebelik sekerim var Doğuma kadar 4'u gecer mi ekmek vs yemiyorum
Asli91 Ellaa 33.haftada 2300 35te 2790dı.36da 3100 olmuş.Bende şeker çıkmadı.Doktorum normal bebek diyo.Gebelik şekeriniz varsa çok bişey yapabileceğinizi sanmıyorum.Doktor diyet verdiyse ona uyacaksınız.
Aselbilal Dun benim kontrolum de vardi 32+1 kilosu 1800 dedi dr. Dynden beri cok canim sıkkın zayif olcak diye🤔sizinki de iri masallah👏
Melegimveben Aselbilal 31. haftadayım 1650 kilosu banada zayıf doğacak senin çocuğun falan dedi doktor ek vitamin alıyorum kilo alsın diye 😢
Ellaa Melegimveben benim 29+4 te 1400 gram cikmisti 20 gunde suan 800 gram almis Boyle giderse 5,6 kilo dogacak
Aselbilal Melegimveben ay valla sinir oluyorum gayette iyi besleniyorum ama bana doktorum vitamin falan vermedi haftasiyla uyumlu dedi sadece bana zayif geldi
Yas35 Melegimveben benim 30. Haftada 1400 dü.bana da zayıf dedi doktor. Sizinki bana gore biŕaz daha iyi sanki
Hatice44 Ellaa benimde tam 29 da 1250 çıkmıştı çok üzüldüm zayıf diye şuan 31+5 iz 34 de kontrolüm var bişeyler yemeye çalışıyorum inş benimkinde kg almıştır 🤗
Kevsersepettttt Gamzecik kesinlikle değil zaten son haftalarda kilo alıyor ve genetik bir şey deniliyor herkesin bebeği ile aynı olamaz ve makinadan da kaynaklı kilo çünkü 200 ile 400 gram arası fark çıka biliyormuş aynı gün iki doktora gidip ayrı ayrı kilo söylerler sağlıklı ise çokda önemli değil kilo
Ellaa mervetemellll yumurta peynir cok tüketim findik ve balik Ama doktor inatla gebelik şekerinden diyor
Ellaa Hatice44 cnm valla 29+4 te 1400 cikti haftasiyla uyumlu demisti 20 gün sonra ise 2286 cikti 800 gram almis ve on gun ondeymis
mervetemellll Ellaa bnmki icin 25. Haftasinda 800 gr demisti suan 28. Haftadayiz kikosunu bilmiyorum 😑
Melegimveben Aselbilal sana bişey dediğim yokki canım niye çıkışıyorsun bana bende kendi çocuğumdan ve doktorumdan gördüğümü bildiğimi söylüyorum zayıf beslenemiyorsun demedimki