Matpk Gulkar 31 haftada gitmiştim 1850 idi cuma günü gidecez kontrole 33+4 olmus olacaz kilosunu cok merak ediyorum 🙏🏻
1234 Gulkar cnm ultrasyonlar eksik yada fazla gosteriyor doktorum demişti Onemli olan sahlıklı olması kiloya hiç takılma kızımda 36 haftada 2300 dogdu cok hızlı büyüdü maşallh
Aselbilal Bende dun gittim kontrole 32+1 gunluguz 1800 dedi dr. Bana cok az geldi kilosu dunden beri cok uzgunum😢
Gulkar Aselbilal ben doktora gitmeden son 3 hafta düzenli muz ve sut tükettim ona rağmen bana bile az geldi tam haftasıyla uyumlu ne eksik ne fazlaymış halbuki çok dikkat etmiştim bence bünyeye bakıyor anne karnında bile sıkmayın canınızı suyu ihmal etmeyin en önemlisi odur
Firdevssaim Aselbilal canm bunun icin üzülmek dogru deil elbettr kilosu iyi olsn isteriz doktr bir sorun görmediyse kilo ile ilgili sorun yapma forma ne postlar goruyrz bebegine saglik dileyen sorunlari olan bence sukretmelyz benmde 33haftamn sonuna dogru 1970 gr demisti haftaya gore birebir uyumlu dedi ve zaten dogum sonrasi kilo alr saglikli olsn yeterki
Glmsr Aselbilal 32+1 de 1950 gram dedi bana da bence üzülmeyin normal bu kilolar az değil az olsa doktorunuz uyarirdi
Aselbilal Gulkar aynen bende dikkat ediyorum fakat az geldi kilosu hayirlisi artik saglikli olsunlar da o yeter
Nestlenesfit Bizde 33. Haftadayız kasıklarımda agrı oluyor bazen ve nefes alırken zorlanıyırum artık aynı şikayetleri yasayanlar varmı
Gulkar Nestlenesfit nefes almakta bende sıkıntı yaşıyorum doktoruma sordum kansızlıktan dedi ilacimi iki doza cikardi
Elifyesilcamakmen Nefes almada zorluk ve fazlasiyla mide yanmasi sikayetim var bebegim dort gun once 2 kilo 160 gramdi. 😊
Buket38 Sicak basması yaşayanlar var mı kızlar bende 33+6 yim bir haftadır su gibi oluyorum günde 4 kere falan kiyafet degisiyorum cooook sıcak 😣 33+2 de 2200 gr 42 cm di
Aselbilal Firdevssaim aynen cnm cok haklisin binlerce sukur bi saglik problemimiz yok ama iste annelik mi duygusallik mi herseyin iyisi olsun istiyoruz
mervec Yarın 33 olcaz dün gittim ağrı sizi şikayetiyle bebeğn kalbi atiyomu durumu iyi mi diye düşünmekten sormamışım oda söylememişti bugün tekrar gittim üst üste ultrasona sokamam dedi dün sormalıydın dedi ay çatladım meraktan en son 1830 gr di
LivaLiva 34 haftalıgız bizde 2600 gr olmuş minigimiz sağlıklı olsunlar da kilosu çokta önemli değil bence 🙏
1234 LivaLiva maşallah cnm bizde 34 haftalıgız 2350 dedi doktor haftasıyla uyumlu dedi onemli olan sağlıklı olması