milla-s Mamacitaa5 illa kanlı gelmiyor, ki benimki de dün geldi ve kan yoktu. Bugün doktoruma da sordum, olabilir dedi. Sümüksü bir yapıda ve kıvamda olması gerekiyor.
Annevecanliblog Mamacitaa5 Benim ilk doğumumda suyumla beraber gelmişti canım. Yoğun yağıda ve her zamankinden fazlaydı. Pembemsiydi bide kanlı değildi. Eğer son haftalarındaysan hep beyaz çamaşır giy ki kolayca anla
Mamacitaa5 Denizyildizii o zaman kanlı olmasına gerek yok doğumu yaklaştığına işaret bu herhalde bendeki de kanlı değildi ama yoğundu ilk defa böyle bişeyle karşılaştım
Mamacitaa5 esraatlii araştırdım da tecrübe edenlere sormak istedim net bir bilgi verilmiyor kanlı diyolar genelde ondan
Kristina26 Mamacitaa5 bugün benim de sümüksü bir akıntım geldi doktora sordum nişandır dedi bekliyorum şimdi inşallah en kısa zaman da gelir bebiş ,bu arada siz kaç haftalık hamilesiniz ? Ben 37+4
milla-s Mamacitaa5 illa doğum yakın demek değilmiş ama hazırlıklı olmakta fayda var artık tabi. Sancılarınızı iyi takip etmeye çalışın.
Aselinkooo Kan derken aşırı Bi kanama tarzı olmuyor canım kılcal gibi düşün. Sümüksü kahverengi akıntı.
Mamacitaa5 Aselinkooo yani yazılanlar kanlı felan yazınca sormak istedim çünkü hiç böyle olmamıştı bende
Aselinkooo Mamacitaa5 doğrudur canım herkeste bir olmuyor tabi ki insan yaşamadan tecrübe edemiyor ☺️
Mamacitaa5 Annevecanliblog 39+3 deyiz öyle yapıyorum zaten siyahta da belli etti kendini koyu renkli değildi çünkü benimki ondan merak ettim