KadersizMelek HappyMom yaz bitmesin istiyorum ama hamilelikte tam yaza geldi anamm piştim nefes alamıyorum yandım yandım resmen 😂 6.ayımıza girdik şükürler olsun ama çok zor geçiyor hamileliğim. Yine de yaz bitsin istemiyorum ☺️Doğumda tam kışa denk geliyor. Çok üşüyen biri olarak napcam diyorum. Hayırlısı bakalım.
Gulada HappyMom ilk hamileliğim de kışa gelmişti çok şimdi ki de kışa geliyor inşallah yagmurlar başlıyor kışın büyüt yazın gezdir en güzeli.. 😉
Elif_Eda tirtilinannesii Evet yandık mahfolduk ama kış doğumu daha kolaymış😊😊Kış gebeliğide kolay ama yaz bebeğine bakmak kollamak daha zor
Elif_Eda tirtilinannesii MaşaAllah canımm bizimde uygulamaya göre 35 ama haftasına göre önde gidiyor daha erken gelebilir kızçemm bakalım..8 Eylülde 36.haftamızda olucaz bakalım doktorumuz ne dicek 😊😊
TugceSmile HappyMom Hamileliğimin son günlerindeyim. En ağır dönemlerim en sıcak zamana denk geldi. EYLÜL geldi ama ne havalar serinledi ne de sonbaharın geldiği var. İzmir hala yanıyor. Yaz hamileliği çok zormuş çooooook😣😵🔥🔥🔥🔥💥
Pnar123 TugceSmile bende öyle valla bu ay doğumum var şükür yaz beni mahvetti hele İzmir bu sene çok fazla sıcak değişik bir sıcaklık vardı Allah yardımcımız olsun
Yelizzzz34_ 6 haftalık hamileyim doğumum nisanda görünüyor :) yazı, sıcağı hiç sevmem tam bir kış insanıyım çok şükür hamileliğimde kışın geçicek 🥰❤️
TugceSmile Pnar123 Amin valla gerçekten bu sene ayrı bir sıcaktı. Hamileliğin harareti de oluyor sanırım mafolduk valla. Bu zamana kadar yaz insanıydım çok severdim ama bu sene gına geldi bu sıcaklardan 😅😫
Selinnn96 Pnar123 al benden de okadar valla İzmir’in sıcağı mahvetti sıcak daha tam bitmedi doğum geldi zaten 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Heja2121 HappyMom Merhaba size sorum olacaktı gebeligimin 6.haftasindayim 6hafta 3 ncü günü kesem var ama Bebek hala yok doktorum bir hafta sonra tekrar kontrole gel dedi bu durumu yaşayan anneler burdami fikir alabilirmiyim😔
Selinnn96 Heja2121 benimde ilk kese gözüktü bebek gözükmedi istersen 2 hafta sonra gel dedi yada aşagıdan muayene yapalım ben dedim aşagıdan muayrne yapın bekleyemem aşağıdan baktıgında bebekte gözüktü kalp atısını da duymustum 🙏🏻😍 olabiliyo böyle bebekler hemen yukarı çıkıp gözükmeyebiliyor ilk haftalarda korkma canım
Lcmss12 Heja2121 benim ilk gebeliğimde başıma gelmişti canım inşallah boş değildir Allah yardımcınız olsun
Birkizannesi_5260 HappyMom doğum yapalı iki hafta oldu bu kadar fark edermiş hamilelik dönemindeki hava durumu ve şimdi aynı ama ben o zaman bitmiştim şuan rahatladım o günleri hayatım boyunca unutamam anne olmak çok zorluklarla oluyormuş allah bütün hamile kadınlara dayanacak güç kuvvet versin