Aysealty ayseokslbbr123437 cnm 1haftaya hissetmeye baslarsın merak etme bende ilk 18+5te cok az hissettim hatta emin olamadm o gün doktora gitmiştim hissediyomusn dedi yok dedim benm eşim 23.haftada hissetmişti dedi biraz içim rahatladı😅smdi 20haftalık olduk cok eahat hissediyorm artık merak etme azcık kalmıs hissetmene☺
Lavieenrose_ ayseokslbbr123437 Ilk gebeliğnse hissetmessn ama az kalmış, çok müthiş bi duygu helede gerilmeleri 😄
ayseokslbbr123437 Aysealty öyle harekt etmesini bekliyoruz eşimle hic tepki vermiyor 😁 korttum resmen ya
Tatlibebis Bende bugün doktoruma sordum ne zaman hissetmeye baslarim diye genelde 20 haftadan sonra olurmus..bazende daha gec olabiliyormus.. canini sıkma içini ferah tut
Aysealty ayseokslbbr123437 zaten bekleyince olmuyor ya😂ben hissediyorm sonra eşim koyuyo elini bekliyor bekliyor tık yok😂yemekten sonra uzan biraz karnı doysun minnoşun sonra hafif hafif elini gezdir bakalm ☺
OlgaArslan ayseokslbbr123437 ozaman normal canım endişelenme şuan günde 1-2 hissedebilirsin fazlasını ilerleyen zamanda yeteri kadar hissedersin. Ben şuan 34 haftalığım dayak yiyorum resme artık canım çok yanıyo vurmasından