Mlee Merhaba mutlu anneler. Ben yeni katıldım ve çox üzgünümki hiç düşünmediğim sorunla karşı karışıyayım. İlk ultrasona girdiğimde hamileliğim 5+4dü ama ama doktor 4haftaya kadar uygun dedi. 3mm kese vardı sadece. 1hafta sonra kontröl muayeneye gel dedi. Dün gittim aslında 6+5 olmalıydı ama doktor 4haftalık dedi. 7mm kese vardı. Doktorum çok küçük, daha büyük olması gerekirdi dedi. İhtimal var ki inkişafdan kalmış olsun. 1hafta sonra yine köntröle gel dedi eğer inkişaf etmezse ya kendisi düşecek yada müdahile edilecekmiş. Benim korkum kanım 4 negatif. Buda sonraki hamileliklerde sorun oluyormuş. Hiç bu durumu yaşıyan oldumu? Birinci düşükten sonra ikinci hamileliğiniz nasıl geçti? Kanı negatif olan anneler sonraki hamilelikleriniz nasıl oldu? yorumlarınız benim için çok önemli. şimdiden teşekkürler
Damladuaa Mlee kendini hiç üzme haftaya belki bebeginin kalp atışını bile duyarsın Rabb'im olmucak duaya amin dedirtmez sen canını sıkma 💕🐣💕
Yesimmm93 Mlee pek bişey anlamadım mesajından açıkcası ama kötü düşünme beynimde kanım Arh- eşim pozıtıf bunun kanla alakalı bi durumu yoktur yanı
Mlee Yesimmm93 Türkçeyi peki iyi bilmem o yüzden özür dilerim. Hayır kanla ilgisi yok biliyorum sadece bende ABrh- sonraki hamileliğimde bi sorun yaşarmıyım onu soruyorum