canoldunbebegim Kızlar selam, tatildeyiz denize giriyorum sürekli arada havuzada giriyorum ama havuzu pek önermiyorlar enfeksiyon açısından bide çok çabuk yoruluyorum 4 aylığız 😇 hiç başına böyle bişey gelen varmı yada ne gibi önlemler aldınız acaba
Dilekcnkn canoldunbebegim 33 haftalığım daha dün geldim tatilden denize giremedim zaten aşırı dalga vardı havuzda yüzdüm baya enfeksiyonum vardı doktorum geldikten sonra kullan ilaçlarını dedi yorulma olarakta yüzdüm ama öyle aham şaham değil yoruldum zaten dinlendim kurulandım yüzmek iyi geldi bacaklarıma falan 😊
Nazlican01 merhaba yüzmek hamilelikte çok faydalı diye biliyorum 28 haftalığım hemen hemen her hafta sonu yüzüyorum ama tabi hareketlerim daha dikkatli birde doktorum ıslak kalmamam konusunda uyardı beni bi sorun yaşamadım 😊🙏
canoldunbebegim Nazlican01 evet mayoyla dur ayın diyorlar ama ben tesettürlü oldugum için haşema değişimi oldukça güç mecburen ıslak kaldığım oluyor malesef
Suzanne Doktoruma sorduğumda sen hasta değilsin gebesin istediğini yap dedi günlerdir havuz ve denizden çıkmıyorum ama havuza sabah boşken giriyorum sonra denize
canoldunbebegim Suzanne bende tam ters havuz suyu akşam üstü daha sıcak geliyor o zaman giriyorum ama sürekli ilaçlıyorlar umarım hijyeniktir