Duygu9283 Kızlarrrr 3. Gebeliğim daha önce hiç yaşamadım 32.haftadayız bebişimle,dört gündür uyandığımda ellerimi hareket ettiremiyorum ve uyuşmayla beraber ağrı hissediyorum yaşayan var mı aranızda
Hamsianasi Duygu9283 bende de oldu magnezyum eksikliğinden oluyomus takviye verir büyük ihtimalle doktorunuz. Ama tam olarak geçmiyo :)
tugbao Duygu9283 varimm diyooorr. parmaklarimi resmen kavustururken aci cekiyorum. sanki elim ayagim balon olmus gibi hissediyorum. magnezyum da kullaniyorum, soda da iciyorum ama sorun tuzlu yemek! tuzu azalttim hafifledi. komple kesebilsem keske 😔
Medha Duygu9283 yaaa ben bazen o kadar uyuşuyor ki hareket ettiremiyorum cuma günü doktora gidip sorcam. İnternette carpal tünel sendromu olarak çıkıyor
Duygu9283 tugbao ben de bolca soda tüketiyorum ama evet tuzlu yiyorum Türk usulü tadına bile bakmadan dökerim tuzu ondan oluyor demek ki 🙈
Duygu9283 Medha benim de randevum haftaya bakalım ne diyecek doktor ama bi beş altı saat kendine gelmiyor parmaklarım sabahları çok zorlanıyorum yastığı bile kaldıramıyorum 🙈
tugbao Duygu9283 istedigimizi yiyip icemiycek nasil hamilelik bu 😭 hic boyle hayal etmemistim ben de ama utu bile tutamiyorum ve beni bekleyen bi suru bebek kiyafeti var 🥲