Babydream Merhaba anneler, geçenlerde kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş. Gelişimi ilerlememiş, kürtaj sonrası ne zaman hamile kaldınız. Rabbim kimseye yaşatmasın ilk bebeğimdi. Çok zor…
Nnuruss Babydream bem kürtajdan 3 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim inşallah bu ay sağlıkla gebe kalırım
Yavrucuk07 Babydream 3 ay sonra hamile kaldım cnm,ilk 2 ay korundum,sonra ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaparak hamile kaldım, 24vhaftalik olduk bile🙂
Fatmanurkara Babydream canım ben kürtajdan tam 58 gün sonra hamile kaldım şimdi 23. Haftamizdayiz bebeğim de çok sağlıklı. Hiç bir işlem ilaç vs olmadan doğal yollarla kaldım. Ama doktorlar ilk 1 ay onermiyorlar korunmadan ilişkiyi
Babydream Nnuruss inşallah canım benim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağınu boş bırakmasın 🙏🏻
Babydream Yavrucuk07 rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 allahım ona uzun sağlıklı ömürler versin❤️
Babydream Yavrucuk07 aynı şekilde bende ovulasyon denemiştim denememin2. Ayında hamile kalmıştım. 8 aydır istiyorduk sonrası kürtajla sonuçlandı birdaha yaşatmasın rabbim
Yavrucuk07 Babydream amin cümlemizin inşallah, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, sana da en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasıp etsin inşallah, sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah, moralini bozma ,o da önemli
Babydream Fatmanurkara doktorum ilk adeti görelim sonra korunmayı bırakalım dedi ilk gebeliğimde hemen olmamıştı 8 ay sonunda gebe kalmıştım. Rabbim aratmadan verir inşallah🙏🏻
Fatmanurkara Babydream bende de tam öyle oldu ilk adeti gördük zaten kürtajdan sonra ilk adet 40 45 günü bulabiliyor bı daha da adet olmadim hamile kaldım hemen
Esra1139 Babydream rahim kendini iyice toparlıyomuş o sürede daha sağlıklı bi gebelik oluyomuş doktorum öyle demişti
Anniii Babydream benimde bebeğimin 8 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum çok zor ve kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın. Doktorum 3 ay sonra hamile kalabilirsin rahîm biraz dinlensin dedi 3 ay boyunca folik asit kullandırdi tam 3 ay sonra Hamile kaldım kızım şuan 2 yaşında ikinciye hamileyim 7 haftalik 🤗
as2121 Babydream Benim de 8.haftada kalp atışı durdu ve kürtaj oldum. Doktorum 3 ay korunmamı söyledi. Şimdi hamileyim bugün daha keseyi gördük çok yeni. O yüzden hiç tedirgin olma. İnş hemen olur 🙏
KubraAydin Babydream kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım , benimde ilk gebeligimdi , umarım rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip eder ❣️
gzdeozss Babydream ben kürtajdan sonra 1 defa adet oldum sonra hamile kalmıştım doktor 3 ay bekle dedi ama ben 1. 5 ay sonra tekrar kendi isteğimle kaldım şuan 31 haftalığız çok şükür bir sıkıntı olmadı ama adetten sonra kontrole gitmiştim herşey yolunda demişti doktor
Mom433 Babydream bunu 3 kere yaşadım 3 kürtaj sonunda rahimde sorin cıktı dar mis genişletildi şimdi yine deniyoruz nisandan beri gebe kalamadım geçen ay oldu dedik değerim düştü kimyasal cıktı
Asil28 Babydream https://resimyukle.io/r/gBDXmZ3Dms geçmiş olsun canım benim. Bende kaybettim ilk bebeğimi aynı sebeple 8 haftalıkken. 28 Nisanda kürtaj oldum. Bugün gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı. Galiba hamileyim kan verecem. Eğer hamile isem kürtaj ile yeni gebelik arasında 4 ay var. Bunun iki ayını eşim görevde olduğu için değerlendirilmemiştim. Bu ay değerlendirebildim.