sumeyyed kızlar allah aşkına bu ilaç sürekli akıntı olarak geri geliyo ve deli gibi kaşıntım var bu normal mi yaaa çıldırıcam yani
cinardefnemoms sumeyyed sürekli iç çamaşırını değiştir canım. İlacın kalanı akıyor maalesef bende kullandım gece koyuyodum sabah kalkınca öğlene kadar geliyodu. İç çamaşırın nemli kaldikca kaşıntı yapar sürekli değiştir iç çamaşırını
Esragnss sumeyyed iç çamaşırını sürekli değiştir bende kullandım bir hafta kadar vucüt alabildiğini alıyor geri kalanı peynirimai gibi geri geliyor köyü bir hissiyat evet ama malesef böyle 🤷🏻♀️
Deryaerbil sumeyyed malesef progestan mantar yapan bir ilaç eder doktorunuz illada vajinal alacaksın demediyse ağız yoluyla alınabilir .. ben günde üç kere ağız yoluyla alıyorım
sumeyyed cinardefnemoms hayır ben hep peçete koyuyorum zaten ve her girdiğimde değiştiriyorjm o peçeteyi. taa gece yerleştiriyorum kapsülü akşama kadar geliyor akıntı😪
Yceren54 Bende kullanıyorum ılk zamanlar gerı gelıyordu ama baya ılerıye atmak gerekıyor gerı gelmemesı için be yarım saat yatmak gerekıyor
Neslisss123 Bende koyduktan sonra en az bir saat yatiyorum kalkmiyorum.Bazen islaklik oluyor ona rağmen benden de.Birde koyduktan sonra mumkun olduğu kadar gec cikiyorum tuvalete.
kubulub sumeyyed maalesef peçete vb şeyler enfeksiyon ve mantar riskini artırıyor :/ en iyisi sık sık yeni çamaşır. Siz peçete koymayın yine de naçizane tavsiyem
sumeyyed Deryaerbil vajinal dedi ama yarın konuşacağım artık çünkü bu kaşıntı iğrenç bir şey. mantar olduysam nasıl geçecek peki
Neslisss123 sumeyyed agizdan alındığı zaman da asiri bulanti bas donmesi uyku vs yapiyormus birded vajinadan alinmasi daha etkiliymis öyle biliyorum.Siz yine doktorunuza sorun bende gunde en az 3-4 kez camasir değiştiriyorum islaklik yüzünden.
Deryaerbil sumeyyed fitil veriyorlar .. tavsiyem sulandırılmış elma sirkesiyle gece yatmadan silmeniz
TugceSmile sumeyyed Gece uyumadan da koysam çamaşırıma akıyor. Ben de gün içinde koyup en az yarım saat ayağımın altına yastık koyup uzanıyorum biraz daha fayda etti gibi 🙏
sumeyyed Neslisss123 yarın 36.haftama giriyorum daha kullanmaya gerek var mı ki 1 hafta da bebek kendiliğinden beklese yeter bence 😂
Zhraaltun sumeyyed atiyo bi seklde vucut canm agz yoluyla aldgm zamnda migde bulantiis bas donmesi falan yapiyo bilgn olsn
sumeyyed Neslisss123 34+5ten beri kullanıyorum😔 nstde düzenli sancım çıkmıştı bebek de baş aşağı dönmüş bşde rahim ağzı uzunluğum 20 mm olmuş
Kurbagaopenkiz sumeyyed ellerini guzelce sabunla yika kullanacagin fitili suyla islat ve itebildigin kadar it o sekilde geri gelmiyor maalesef kasinti bende de yapiyor ilacin ozelligi heralde bilemiyorum