Mathteacher Selam kızlar bir haftaya yakındır soğan suyu içiyorum Hala yumurtlama görmedim bu arada . Aşırı akıntım var soğan suyu kullananlar beni bilgilendirebilir mi? Teşekkür ederim şimdiden
KubraAydin Mathteacher ben adetten 2 gün sonra başlamıştım sabahları aç karnına içiyordum , yumurtlama görene kadar içtim gördüğüm gün bıraktım , o ay hamile kaldım tabiki rabbimin mucizesi ama bu şekilde kullanmıştım
KubraAydin Mathteacher çok fazla akıntım yoktu ama zaten soğan suyu akıntı yapar yani temizliyor rahimi gibi birşey yumurtlama yakındır ondan da olabilir
Mathteacher KubraAydin inşallah canım ya. ovulasyon testi yapıyorum ben de hala görmedim yumurtlamayı . Sen kaçıncı gününde gördün yumurtlamayı
ikimelekannesii22 KubraAydin adetim düzenli soğan suyu içsem adetimde bi değişiklik olurmu acaba? Gebelik için denemek istiyorumda
KubraAydin Mathteacher adetten 2 gün sonra başladım içmeye soğan suyunu , yani adetten sonraki 11. Gün falan gördüm galiba tam hatırlayamıyorum ama çok gecmemisti
KubraAydin Mathteacher ovulasyon testleriyle takip ettim yumurtlama günlerimi , görür görmez bıraktım soğan suyunu
KubraAydin ikimelekannesii22 zannetmiyorum düzensizlik yapmaz bence , bendede yoktu düzensizlik ondan önce kürtaj olmuştum bı denemek istedim içip hamile kalanlar var diye duymustum birde temizliyor iltihap vs, ama düzensizlik yapmadı canım 🥰
ikimelekannesii22 KubraAydin bende kürtaj oldum, birde çikolata kisti çıktı bir kaç aydır deniyoruz olmadı soğan suyunu denicem insallah olur gebelik 🌸
KubraAydin ikimelekannesii22 inşallah tez zamanda rabbim sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir evlat nasip eder ❣️❣️🥰🤲🤲