elfmoom merhaba. ben ne zaman yemek yesem karnım kalp gibi atıyır dışarıdan görüyoruz elbiselerimin üstünden dahi sebebi nedir bunu? çok merak ettim
Mom3834 elfmoom nabzın ve ya bagırsak hareketleri canım, bebek vucutta cok şeyi değiştirdiği için artık her şeyi hissedeceksin 😬
Feyzaveannesi elfmoom Yaaaa 😊❤️ bebiş yemeğe tepki veriyor olabilir 😊 çünkü karında pıt pıt bişey atması bebektir 😊❤️ yaaa inşallah bebektir hisstrmene çok sevindim 🥰 bende tık yok daha bide ikinci gebelik
Eylul2797_ elfmoom bende hissidiyorum ama kimse inanmaz diye diyemiyorum arada hissediyorum uzanınca özellikle elimi koyunca duruyo
elfmoom Mom3834 bize çok komik geliyor, eşim görünce aa sen doydun bebekte doydu bak sana mesaj gönderiyor diye dalga geçiyor, ilk gebeliğim ya anlamıyorum da nedenini🤭
elfmoom Feyzaveannesi çok küçük değil mi ama 11 haftalık daha 🤭 hayır yemeğe tepki veriyorsa ben hep yemek yerimmmmmm🤭🤭
Mom3834 Feyzaveannesi Allah aşkına sizce o kadar kücükken bu mümkün mü :) tıbbi olarak dediğiniz şey imkansız ötesi imkansız :)
Mom3834 elfmoom daha ileriki haftalar midenin yukarıya çıktığını hissedeceksin o bağırsak hareketleri çok masumm kalacak 🙈 bazen de gaz sıkışıyor pıt diye atıyor karın.. bebek hareketlerine bi 2 ay daha var suan mümkün değil nerden cıkarıyorlar 🙈
elfmoom Mom3834 karnım göbeğim olmadığı için ekstra belli oluyor sanırım🤭 midem mi çıkacak yukarı 😂 korkutma beni 😂😂
Mom3834 elfmoom benim de öyle işte hala göbek yok bende ondan her şeyi daha şiddetli hissediyorum.. tabiii baya yukarı çıkıyor bebek büyüdükçe yer açıyor, gögüs kafesinin tam orta bosluguna cıkacak :)) hissedeceksin zaten 🙈
Belacivciv elfmoom Aha böyle😂 Yer açıyor kendine bebek rahim yukarı doğru büyüyor o yüzden bağırsak, mide hareketleri de değişiyor
elfmoom Mom526 kız bebiş nasıl gelsin tövbe de daha 11 aylık😂😂😂 yok normal kalbim nabız gibi atıyor yemeğe başlayınca
elfmoom Mom3834 bak sen bu fırlamaya 🤭 anam neler yapacakmış annesine minik popo🤭hadi hadi olsunnn, hepsi olsunnn
Mom526 elfmoom yok yani kendini belli ediyor anlamında 😀11 haftalik daha şey olmaz canım ya hareket etme bagirsak sorunu olabilir bende öyle.olmustu o zamanlar.17.haftada yüzüyor gibi bir hareket basliyor
Belacivciv Mom3834 Ya araya soru sıkıştırmış gibi olacağım ama😂 Diş çekilirken veya farklı bir operasyonda bayıltıp yapılabiliyor mu mümkün mü istersek acaba🙄